Kayseri ekibinin geçen sezonun ikinci yarısında Makedonya'nın Vardar takımına kiraladığı 30 yaşındaki yıldız, Bosna Hersek Milli Takımı'nın yanı sıra NK Zagreb, Hajduk Split ve Lokomotiv Moskova'da da oynadı. İbricic, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Kayseri Erciyes formalarıyla Süper Lig'de 57 maçta 10 gol attı.

Yunanistan Milli Takım formasını 22 kez giyen ve 2004'te Avrupa Şampiyonu olan kadroda yer alan 33 yaşındaki Papadopoulos'un pazartesi günü İzmir'e gelerek daha önce anlaşılan Senegalli golcü Djiby Fall'la birlikte imza atacağı açıklandı. Papadopulos, geçen sezon PAOK'ta 24 maçta forma giyip, 7 gol kaydetti. Kariyerinde 297 Süper Lig, 97 PTT 1. Lig maçına çıkan Hürriyet ise cumartesi günü başlayacak Bolu kampına katılacak. Kurmaylar, prensipte anlaştıkları Bakary Soro, Tugay Kaçar ve Tayfur Bingöl konusunda kulüplerinin kararını bekliyor.

GÖKHAN GELİYOR

Karşıyaka, Göztepe'nin de peşinden koştuğu Trabzonsporlu Gökhan Karadeniz'i kiralamak için yeniden temaslara başladı. Karadeniz temsilcisinin, futbolcuyu yeşil kırmızılı ekibe vermeye sıcak baktığı öğrenilirken, ilk etapta yıllık ücretini peşin isteyen Gökhan da rotasını Karşıyaka'ya çevirdi. Gökhan önceki sezon Altınordu formasıyla 27 gol atarak Türkiye liglerinin en skorer futbolcusu unvanını kazanmış, geçen sezon kiralık gittiği Antalyaspor'da 8 gol kaydetmişti.

KOMŞU SEFERİ KARŞIYAKA'NIN

Geçen sezon, Yunanistan'ın Sakız Adası'da giderek Lailapas'la 84 yıl önce yarım kalan maçı tamamlayan Karşıyaka'ya bu kez Midilli yolu göründü. PAOK'un santrforu Dimitrios Papadopoulos'u kadrosuna dahil etmeye hazırlanan yeşil kırmızılılara Midilli adası temsilcisi AEL Kalloni'den maç teklifi geldi. Karşıyaka, oyuncuların pasaportlarının yetişmesi durumunda 2 Ağustos'ta Kalloni ile Midilli'de hazırlık karşılaşması yapacak. Erzurum kampını 2-1'lik Erzurumspor galibiyetiyle tamamlayan Karşıyaka, cumartesi günü 10 günlük ikinci etap kamp için Bolu'ya gidecek.