Kayserispor'dan ayrılan 35 yaşındaki yıldızın hafta içinde gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Ülkemizde 12 yıldır forma giyen ve Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan Nobre, Süper Lig'de Fenerbahçe'yle 2, Beşiktaş'la 1 şampiyonluk yaşadı.

Nobre, Süper Lig'de 291 maçta 109, PTT 1'inci Lig'de geçen sezon 25 maçta 16 gol attı. Brezilyalı futbolcu, Karşıyaka'nın orta saha Mehmet Eren ve sol bek Çağlar Birinci'den Kayserispor'dan yaptığı üçüncü takviye olacak. Transferde Altınordu'dan forvet Taha Balcı'yı da alan Karşıyaka, ardından frene basmıştı. İzmir'e gelerek yönetimle görüşen futbolun sponsoru Erdal Acar, yönetime pazartesi günü transfer yasağı, personel borcu ve oyuncu peşinatları için ödeme sözü verince Karşıyaka Nobre'ye İzmir'e davet etti.

ÜÇÜNCÜ ETAP AVUSTURYA'DA

PTT 1'inci Lig'de yeni sezonun hazırlıklarına 1 Temmuz Çarşamba günü Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde başlayacak Karşıyaka, 5 Temmuz'da Erzurum'a giderek ilk etap kampını yapacak. İkinci etap kampını Bolu'da gerçekleştirecek Karşıyaka son kampı Avusturya'da yapmayı planlıyor. Yönetim bu ülkede kamp yeri arayışlarına başladı. Karşıyaka, yeni sezonda forma ve antrenman malzemesi tedariki için Adidas'la anlaştı.