Geçen sezon Göztepe'de görev yapan Cihat Arslan'ın, devre arası Orduspor'dan Göztepe'ye aldırdığı İbrahim, oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Çaykur Rizespor maçlarında 2 gol kaydederek sarı kırmızılılara kümede kalma yolunda altın değerindeki 4 puanı kazandırdı.

Göztepe'nin devre arasınhda kulüp bulmasını istediği İbrahim'e eski antrenörü sahip çıktı. Apar topar yapılan transfer sonrası fiziksel durumu ve performansı hep eleştirilen İbrahim için Cihat Arslan, "Kritik maçlarda sahne alsın yeter" diyerek arkasında durdu. Tecrübeli santrforda önce Banahene'nin gitmediği Denizlispor deplasmanında, ardından Kayseri Erciyesspor randevusunda fileleri havalandırarak play off yarışında takımına 6 puan kazandırdı. İbrahim, Banahene'nin cezalı olduğu Adanaspor randevusunda yine tek gol silahı olacak.

SÜPER LİGE SÜPER PRİM


Sezon başından bu yana maddi problemlerle boğuşan Karşıyaka'da yönetim oyuncuları teşvik etmek için müthiş prim vaad etti. Play off'tan Süper Lig'e çıkılması halinde futbolculara, oynadıkları maç sayısıyla orantılı prim dağıtacaklarını belirten Başkan Cihan Büyükoral, "Sezon başından bu yana kadroda olanlar 100'er bin TL primi alabilecek. Kayseri Erciyesspor galibiyetinin primlerini de bu hafta dağıtacağız" dedi.

Süper Lig'i garantileyen Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor'u bu hafta ilk altı yarışındaki rakipleri Manisaspor ve Bucaspor'la yapacakları maçlarda ciddiyete davet eden Başkan Büyükoral, "Sezonun kaderi bu maçlarda çizilecek. Tüm takımlar gevşemeden mücadele etmeli" diye konuştu.