24 yaşındaki santrfor oyuncunun transferi sosyal medyadan duyuruldu. Fenerbahçe kulübün sosyal medya hesabından, oyuncunun gollerinin yer aldığı bir video ile birlikte "Hoş geldin Kemal Ademi" mesajıyla paylaşım yapıldı. Fenerbahçe, 24 yaşındaki santrforla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacevertliler Ademi'yi paylaşımla duyurdu.

Sporla ilgilenenlerin sayısı artmasına paralel olarak spor bilgileri alanında yayın yapan sitelerin sayısı bir hayli artmıştır. Ancak bu artış bir yandan avantaj sağlarken bir yandan da kalite düşmesine sebep olabilmektedir. Bu nedenle kaliteli spor sitelerine olan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Her türlü merak ettiğiniz bilgiyi artık grandbetting gibi kaliteli sitelerden öğrenebilirsiniz. Sporda merak ettiklerinizin tamamını kolayca öğrenmenin site ile mümkün olmasından dolayı, teknik analizler, maç özetlerini de bir arada bulmuş olacaksınız. Spor denildiğinde ilk akla gelen futbol dışında basketbol konusunda gelişmeleri platformda anlık olarak verilmektedir.

En gelişmiş spor istatiktikleri

Tükiye’de spor denilince akla sadece futbol istatiktikleri geliyor olsa da, sitede tüm spor dallarını görebilirsiniz. Platform tüm Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri anında istatiktiksel olarak yayınlıyor ve bilgi almanızı sağlıyor. Bu nedenle gelişmeler sporseverlerle paylaşılmakta, analizler hızlı bir şekilde takipçilere de sunulmaktadır. Öyle ki, 2013, 2014, 2015 yıllarından dahi bilgileri grandbetting giriş ile hızlıca öğrenebilirsiniz. Her anlamda etkin bir site olarak tüm aradıklarınızı bir arada bulabileceğiniz adreslerin başında geliyor.

Sporun nabzını yakından tutun

Her zaman maç analizlerini detayları ile yapabileceğiniz gibi, grandbetting canlı ile maç sonuçlarına da hızlıca ulaşmış olacaksınız. Tüm spor gelişmelerini eş zamanlı olarak öğrenmiş olacaksınız. Türkiye ve dünyadan bilgilere en hızlı şekilde ve en doğru şekilde ulaşabilirsiniz.

Spor ve analiz konusunda oldukça gelişmiş bir yapıya sahip olan siteden, takım durumlarını da öğrenebilirsiniz. Bu ve çok daha fazlasını artık tek bir kaynaktan öğrenmek mümkün olacaktır.