Taraftarların tepkisini, "Meslek hayatımın en acı günü" sözleriyle dile getiren Kemal Kılıç, "Kulübün geleceğini kurtaracak çok önemli adımlar attık. Bucaspor altın çağını yaşıyor" diye konuştu. "22 milyon TL’ye kurulmuş Şanlıurfaspor’a yenildik. Bizim kadromuzdaki 5-6 futbolcu para bile almadan oynuyor" ifadesini kullanan tecrübeli teknik adam şöyle devam etti:

"Kimsenin adını bile duymadığı gençleri vitrine çıkardık. Geçmişte bu kulübün Süper Lig onuruna erişmesini sağladım. Tepki gösterenlerin hiçbiri Bucaspor’u benden çok sevemez."

Geçen sezon Göztepe’de kariyerinde ilk kez küme düşme acısı yaşayan Kılıç, bir darbe de Bucaspor'dan yemiş oldu.

ÖZLEM FAVORİ DAVALA İKİNCİ SIRADA

Bucaspor yönetimi, Kemal Kılıç’ın istifasının ardından teknik direktör arayışına başlarken, listenin ilk sırasında sarı lacivertli ekibin eski futbolcularından Yılmaz Özlem’in bulunduğu öğrenildi. Teknik adamlığa başladıktan sonra Boluspor, Ankaragücü, Bandırmaspor ve son olarak Kahramanmaraşspor’da görev yapan Özlem kendisine ulaşan bir teklif olmadığını söyledi. Bu arada son olarak Galatasaray’da Fatih Terim’in yardımclığını yapan Ümit Davala’nın ismi de kulislerde geçiyor.