Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, “Söyleyecek bir şeyim yok bu maçtan sonra. Göreve başladığım günden bu güne kadar pek çok maç oynadık, kötü maçlar da oynadık. Ama bugünkü futbol kötü bile tarif edilecek bir şey değildi. Söyleyecek çok fazla bir şeyim yok kusura bakmayın. A’dan Z’ye hepimiz ayırt etmeden berbat vaziyetteydik.” şeklinde konuştu.

Toplantıda tek soru alan Aykut Kocaman, ‘Galatasaray’ı alkışlayacak mısınız?’ sorusuna, “Hayır. Böyle bir milat için ortam uygun değil. Benim aklımda yok en azından.” cevabını verdi.

SALİH UÇAN: SAHADA TUTUNAMADIK

Futbolculardan Salih Uçan da “Benfica mağlubiyetinin ardından çok fazla bu maça odaklanamadık. UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamayı hedefliyorduk. Aklımız Benfica maçındaydı. 2-0 mağlup olduk. Sahada tutunamadık, iyi mücadele edemedik.” ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu İstanbul BBSK’nin ligde kalma mücadelesi verdiğini de hatırlatarak, rakiplerini tebrik etti.

Bekir İrtegün ise “Bütün camianın üzüldüğü bir Perşembe günü yaşadık. Tekrar lige konsantre olmak çok zordu. Çok üzüntülüyüz. Taraftarımıza bu üzüntüyü yaşattığımız için çok üzgünüz. Önümüzde bir derbi bir Türkiye Kupası fırsatı var. Bunları kazanarak sezonu küçük mutlulukla bitirmek istiyoruz.” diye konuştu.