Sinir harbi şeklinde geçen maçta hakem Suat Arslanboğa, kaleçi antrenörü Hayrettin Demirbaş ile Genel Müdür Alparslan Kaya’yı da sahadan attı. İlk yarının son haftasında pazartesi günü Bucaspor’u ağırlayacak Manisaspor’un üç önemli fire vermesi, teknhik heyeti sıkıntıya soktu.

Hikmet’in yokluğunda stoperde Ümit Yasin’e görev vermeyi planlayan teknik direktör Kemal Özdeş, orta sahada Bekir ile Barbaros’un yerine de Umut ile Hakan Turan’ı oynatmayı düşünüyor. Bu arada sarı kart cezası sona eren Perovic’in takıma döenecek olması, sıkıntıyı azalttı.

HAKEME BÜYÜK TEPKİ

Manisaspor teknik direktörü Kemal Özdeş, Samsunspor maçının hakemi Suat Arslanboğa’ya ateş püskürdü. İki futbolcularına kırmızı kart gösterip son dakikada bir penaltı veren hakem Arslanboğa’yı eleştiren Özdeş, "Maçta daha yiğitçe mağlup olmak isterdim" dedi. Penaltı ve kırmızı kartlara itirazının olmadığını söyleyen Özdeş, şöyle devam etti:

"Ben hakemin 1-0 öne geçtiğimiz dakikadan, skor 1-1 oluncaya kadar verdiği kararların sorgulanmasını istiyorum. 19 yıllık meslek hayatımda hiçbir hakemin teknik adam ve futbolcuya cevap verdiğini duymadım. Suat Arslanboğa yaptıklarından rahatsızlık duymuş olmalı ki, bize cevap verdi. 10 maçlık seri bitti ama lig devam ediyor."