Son yedi haftadaki beşinci mağlubiyetini önceki gün Torku Konyaspor deplasmanına alan siyah beyazlılar, 50 puanda kalarak ilk altı içerisindeki yerini riske attı. Kendisiyle aynı puandaki 1461 Trabzon’un bir basamak altına inen, 49’ar puanlı Bucaspor ve Adanaspor ile 47’şer puanlı Karşıyaka ve Adana Demirspor'un takibindeki Ege ekibinin, son iki haftadan en az bir galibiyet çıkarması gerekiyor.

Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, pazar günü Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacaklarını belirterek, "Pazar günü kazanıp, en azından Play off’u garatiye alacağımıza inanıyoruz. İşi son hafta Adanaspor’la deplasmanda oynayacağımız müsabakaya bırakmayacağız. Yedi haftalık periyotta müthiş bir düşüş yaşadık. Genç ekibimizin bu durumdan çabuk bir şekilde kurtulup, çıkma umudumuzu sürdüreceğine inanılyloruz. Manisaspor bu sezon Süper Lig’e dönecek" dedi.

TARAFTARDAN TEPKİ


Manisapor'un Konya’da aldığı 2-1’lik mağlubiyet taraftarları da isyan ettirdi. Takımın dün gece 01.00’de Manisa’ya döneceğini öğrenen bir grup taraftar, Tarık Almış Tesisleri’nin önünde toplandı. Taraftarlar, geç saatte gelen kafileye "Aklınızı başınıza toplayın" şeklinde tezahürat yaptı. Grup daha sonra dağıldı.