TBMM takımı, Romanya karşısına şu 11'le çıktı: Hamza Yerlikaya, Fatih Şahin, Harun Tüfekçi, İsmail Kaşdemir, Mevlüt Akgün, Adem Tatlı, Hasan Hüseyin Türkoğlu, Osman Ören, Mevlüt Çavuşoğlu, Enver Yılmaz ve forvette Hakan Şükür... Maça hızlı başlayan Romanya ilk golü 3'üncü dakikada Gheorghe Pena'nın ayağından kazandı. Türkiye, 16'ncı dakikada Enver Yılmaz'la karşılık verdi. Ancak sevinç 1 dakika sürdü. Kaleci Hamza Yerlikaya penaltı yaptı. Romanya'nın 1990'lı yıllarındaki efsanevi futbolcusu Danut Lupu skoru 2-1'e taşıdı. 31'inci dakikada Alexandru Clement takımını 3-1 öne geçirdi. 47'nci dakikada Gheorghe Pena 4. golü attı. Türkiye, Fatih Şahin'in ayağından penaltı kaçırdı. 63'üncü dakikada oyuna giren Mehmet Geldi'nin golü skoru belirledi: 2-4. Turnuvanın ikinci maçında ise Polonya ile Macaristan karşılaştı.
Mevlüt Çavuşoğlu antrenman eksiklikleri olduğunu söyleyerek, 'Meclis takımının yüzde 80-90'ı yeni. Rakipte profesyonel oyuncular var' diye konuştu.

Türkiye'nin gol ümidi Ak Parti Milletvekili Hakan Şükür,  'Kötü oynadık. Ayağım kırıldıktan sonra 8 aydır futbol oynamıyorum. Formsuzum.  Futbol hayatımda ilk kez sabah 10.30'da maç yaptık. Kosecki de biliyorsunuz ben Galatasaray'a geldikten sonra Galatasaray'dan ayrıldı. Beraber oynamadık. Türkiye'de iz bırakan bir oyuncuydu' dedi.
Turnuvada Polonya forması giyen, eski futbolcu, yeni milletvekili Roman Koseçki ise 'Ben Galatasaray'da iken Hakan Bursaspor'da oynuyordu. Hakan Şükür ve takımının sezona hazırlıklı olmadığını gördüm' dedi.