Aliağa Spor Kulübü tarafından organize edilen ve gün boyu ENKA Spor Salonu'nda yapılan basketbol şenliğinde 8 takım mücadele etti. Kulüp Başkanı Uğur Eren'de miniklerin basketbol şenliğini izleyerek küçüklerin heyecanına ortak oldu.

Ayvalık 12 DABO, Soma Sotes, Menemen Figes, Dikili 12 DABO, Ayvalık Akademi, Menemen 12 DABO, Aliağa 12 DABO'nın yanı sıra ev sahibi Aliağaspor'un katıldığı ve tüm takımların birbiriyle karşılaşarak kıyasıya mücadele ettiği günün sonunda tüm takımlar şampiyon ilan edildi. Şenliği katılan sporcular Kulüp Başkanı Uğur Eren ile hatıra fotoğrafı çekilirken sporculara günün anısına “katılım sertifikası” verildi.

Şenliğe katılan takımlara teşekkür eden ve mücadele eden sporcuları tebrik eden Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Basketbolcu adayı küçüklerin mücadelesini izlemekten büyük keyif aldım. Son yıllarda gerek kulüp gerekse milli takım seviyesinde Türk basketbolunda alınan başarılı sonuçlar ülkemizde basketbola olan bakış açısını değiştirerek çocukların ve ailelerin basketbola olan ilgisini oldukça arttırdı. Aliağaspor Kulübü olarak Aliağa Petkim Basketbol Takımımız ile Beko Basketbol liginde mücadele ederek Türk basketbolu içinde yer alıyoruz. Kulüp olarak altyapımızdan oyuncu yetişmesi ve basketbola uzun yıllar hizmet etmesi amacıyla da çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca basketbolun daha da yaygınlaşması ve daha çok sevilmesine yardımcı olmasını amacıyla düzenlediğimiz şenliğin amacına ulaştığını düşünüyorum. Miniklere bundan sonraki spor yaşamlarında başarılar diler, katılan takımlara teşekkür eder, mücadele eden sporcuları tebrik ederim” dedi.