İlk yarıda müthiş bir form grafiği yakaladıklarının altını çizen Özdeş, "Bizim gibi formda takım için aranın kısa tutulması iyi oldu. İkinci yarı çok daha zorlu geçecek. Topladığımız 34 puanın üzerine çıkıp Süper Lig’e ulaşmak istiyoruz" dedi.

Sivasspor’dan Abdülkadir’i kiralayan siyah beyazlılarda transfere en az ihtiyaç duyan takım olduklarını belirten Özdeş, "Hasan Ali ve Murat Tosun’un ayrıldığı ileri uca bir yerli veya yabancı takviye daha yapabiliriz. Ama genel anlamda kadrodan memnunum. İlk yarıda şans verdiğim 23 futbolcu da yüzümü kara çıkartmadı" diye konuştu. Özdeş, sezonun ilk maçında yenildikleri Ankaraspor’dan rövanşı iç sahada alacaklarını söyledi.

Manisaspor, yollarını ayırmaya çalıştığı Arnold Simonek’in sağlık durumuyla ilgili endişeli. Ağır gribal enfeksiyon şikayetiyle günler önce Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Simonek’in karaciğerinde büyüme tespit edildi. Simonek’e teşhis tam olarak konulamazken doktorlar gözlem altında tutulan Slovak golcünün futbol oynamasını yasakladı. Manisaspor'da cezalı Hikmet, Bekir, sakat Barbaros bu hafta yok.