Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde yer alan Seyrantepe Stadı'nın isim sponsoru olan Türk Telekom Şirketi, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın eleştirilerine yapılan bir basın açıklamasıyla yanıt verdi. Galatasaray'dan gelen teklif üzerine Seyrantepe'deki yeni stadın isim hakkı sponsorluğu anlaşması kapsamında stadyumun oynanacak ilk resmi maçtan itibaren, 10 futbol sezonu boyunca "Türk Telekom Arena" olarak anılması konusunda kulüple anlaşıldığının vurgulandığı açıklamada, "Bu anlaşmaya bizimle birlikte imza atan ortaklarımızdan sözleşmede anlaşılan şartlara aykırı sözler duymak bizleri son derece üzmüştür. Sadece Galatasaray camiasının değil Türk spor camiasının tamamının saygı ve sevgiyle andığı rahmetli Ali Sami Yen'e ve onun ismine Türk Telekom'un bir itirazının olması mümkün değildir" denildi.

Stadın yapılmadan önce boş bir arazi konumundayken isim sponsorluğunun alındığı ifade edilerek, "Türk Telekom, henüz boş bir arazi konumundayken ve inşaatı bile başlamamışken bu stadyumun isim hakkı sözleşmesine imza atmıştır. Yaşananlar bu sözleşmenin şartlarının yerine getirilmesi için atılan adımlardan ve sözleşmeden kaynaklanan hakların korunması için yapılan çalışmalardan ibarettir" ifadeleri kullanıldı.
Türk Telekom, karşılıklı iyi niyet ve güven çerçevesinde bir uzlaşmaya varılacağı konusunda inanç taşıdıklarını da kamuoyuna bildirdi.