Ligde bu hafta kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Altay maçının zorlu geçtiğini ancak 3 puan ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Altay maçına, hem ligdeki durumları hem de son maçlarda iyi oynamalarına karşın galip gelememenin verdiği baskı altında çıktıklarını, ancak futbolcularının çok fedakarca oynayarak hak ettikleri 3 puanı aldıklarını dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti: "Altay'ın da tabii ki pozisyonları vardı. Maç içerisinde eğer onları gole çevirmiş olsaydılar ya da kalecimiz İlker pozisyonları kurtarmamış olsaydı, maç çok farklı seyredilebilirdi. Fakat yine de maçın genelinde üstün oynayan taraf bizdik. Altay maçını mutlu bir şekilde geride bıraktık. Önümüzdeki hafta Altay maçından daha zor bir maçımız var, ama bu maça da kendi sahamızda bulunmanın avantajı ve takımımızın kendine olan güveni ile çıkacağız. İnşallah bu maçtan da umutluyuz, inşallah istediğimiz sonuç ile sahadan ayrılırız."


İstediğimiz yerde olacağız

Hamzaoğlu, İzmir deplasmanındaki desteklerinden dolayı taraftarlara da teşekkür ederek, "Takımlarını bu şekilde destekledikleri sürece zaten bu takım tüm elinden geleni yapıyor inşallah onları mutlu etmeye devam edeceğiz" dedi.

Takımdaki sakat oyuncuların durumları hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, Tuncay ve Erman ile kaleci Ahmet ve Gürkan'ın sakatlarının halen devam ettiğini, Anıl'ın adalesinde de bir santimlik yırtık tespit edildiğini, bu oyuncunun hafta sonuna kadar tedavisine devam edilerek durumunu değerlendireceklerini kaydetti.

Kalecileri İlker'in de bir süredir adalesindeki sakatlığa rağmen sakat sakat oynadığına dikkati çeken Hamzaoğlu, "Bu pozisyondan sonra artık fedakarlık zamanıdır, sağolsun oyuncularımız da bu fedakarlıkları yapıyorlar. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz" dedi.
Hamzaoğlu, uzun süredir sakatlığı devam eden Doğan'ın ise iyileştiğini, ancak henüz yüzde 100 hazır hele gelmediğini sözlerine ekledi.