Şirinyerspor U-13 takımı geçen sezon olduğu gibi bu yıl da hedefini Türkiye finalleri olarak belirlerken, Teknik Direktör Zafer Bayık'ın çalıştırdığı ekip, bu sezon ligde oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Yeşil-Beyazlı ekip, 17 grupta yer alan toplam 105 takım arasında gol yemeyen tek takım olurken, attığı 22 gol ile en çok gol atan 6. ekip durumunda.

İzmir Süper Amatör Lig (A) grubunda yer alan Şirinyerspor (A) takımını 8 maç sonunda 2 puanla son sırada devralan Zafer Bayık, ikinci yarıda topladığı 17 puan ile ligi 19 puanla 8. sırada tamamlamasını sağladı. Altyapının başına getirilen deneyimli teknik adam, Şirinyerspor U-13 takımını da çalıştırırken, 8 takımın yer aldığı 13. grupta mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda adını finallere yazdırarak dereceye girmek istiyor.


Pilot takım uygulaması


Teknik Sorumlu Zafer Bayık, "Geçen yıl katıldığımız U-13 Türkiye Finalleri'nde elendiğimiz Galatasaray'ın Türkiye şampiyonu olması bizi bir nebze mutlu etti. Bucaspor'un pilot takım uygulaması çerçevesinde altyapıda başarılı çalışmalarımız devam ediyor. Şirinyerspor olarak bu sene daha çok çalışarak İzmir'i ve Buca'yı Türkiye finallerinde daha başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.