'Futbolda şike' davasında Etik Kurul'un raporunu değerlendirmek için Antalya'da kampa giren TFF Yönetimi'nin toplantısı devam ediyor. 3 Temmuz'da başlayan ve Türk futbolunu derinden etkileyen süreç ile ilgili cuma günü Antalya Gloria Golf Serenity Otel'de Yıldırım Demirören başkanlığında toplanan TFF Yönetimi, dün otelden çıkış yapacaktı. Ancak yönetim kurulu üyelerinin toplantıya akşama kadar devam edip, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını da burada izledi.

Kararlar alındı iddiası
Kararların alındığı, ancak derbi maç nedeniyle açıklamanın maçtan sonraya bırakıldığı belirtildi. Kararın açıklanmasının ertelenmesiyle maç öncesi olası bir infialin önünün kesildiği, derbiye tesir etmemek için de TFF'nin açıklamayı sonraya bıraktığı ifade ediliyor.
TFF'nin bugün Çağlayan Adliyesi'nde yeniden başlayacak duruşmaları da hesaba kattığı ve basın toplantısını Antalya'da yapacağı belirtildi.
Demirören Yönetimi'nin kulüplerin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilip edilmeyeceği konusunda nihai kararını vermek için Antalya'daki kamp boyunca adı geçen maçların kasetlerini izledikleri, bütün sonuçların öğle saatlerindeki toplantıda açıklanacağı belirtildi.