STAT: 7 Eylül
HAKEMLER: Bilal Köseoğlu, Murat Koca, İhsan Kırbıyık, Cenk Özgümüş
TORBALISPOR: Gökhan 6, Ahmet 5, Serkan 5, Onur 6, Süleyman 5, İskender 5 (Dk. 80 Babur ?) , Hasan 6, Rıza 6, Aykut 6 (Dk. 39. Erdoğan 6), Rıdvan 5, Taylan 6 (Dk. 90+1 Gökhan Öztürk)
KEÇİÖRENGÜCÜ: Ömer 5, Muharrem 6, Bülent 5, Mustafa 6, Osman 5, Murat 5, Serkan 5, Emrah 5 (Dk.78 Yıldıray 3), Emre 6, Yener 5 (Dk. 71 Mustafa Özkaya 4), Emrah İnanç 4 (Dk.62 Uğur 4)
GOL: Dk. 34 Aykut, 70 Osman (k.k) (Torbalıspor), Dk. 86 Murat (Keçiörengücü)

SARI KARTLAR: Onur, Babur, Gökhan Zirekli (Torbalı) Emre, Muharrem, Mustafa Beşir (Keçiören)


Torbalıspor, Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup ederek, alt sıralardan kurtulmak için önemli bir galibiyet aldı. 
2. dakikada Hasan'ın ara pası ile topla buluşan Aykut, kaleci Ömer ile karşı karşıya kaldı. vuruşunda top dışarı attı. 9. dakikada Emrah'ın ceza sahasından attığı şutu kaleci Gökhan yatarak önledi. 34. dakikada savunmadan atılan uzun topu rakip ceza sahası önünde kontrol eden Aykut, kaleci Ömer ile karşı karşıya kaldığı anda aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Aykut bu pozisyonda sakatlanarak oyun dışı kaldı.
43. dakikada Hasan'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Rıdvan kullandı. Bu futbolcunun vuruşu yan ağlarda kaldı. .
51. dakikada Emrah Çetin çapraz pozisyonda vurdu. Kaleci Gökhan gole izin vermedi. Seken topu Emre bir metreden boş kale yerine dışarı attı. 58. dakikada Rıza soldan getirdiği topu sağ taraftaki İskender'e çıkarttı. Bu futbolcunun vuruşunu kaleci Ömer çeldi. Dönen topa bu kez Hasan vurdu, ancak sonuç gelmedi. 63. dakikada Uğur, kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Onur tehlikeyi korner ile kesti. 70. dakikada Hasan'ın ceza sahası dışında düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu Rıza kullandı. Kaleye paralel yaptığı ortada Osman ters bir kafa vuruşayla topu kendi ağlarına gönderdi: 2-0. 75. dakikada Uğur yaklaşık 25 metreden vurdu. Kaleci Gökahn topu kornere attı. 86. dakikada  Keçiörengücü farkı bire indirdi. Mustafa Özkaya'nın sol Kanattan kullandığı köşe atışında, Murat arkra direkte topu kaga ile ağlara gönderdi: 2-1.