UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu son maçında deplasmanda Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşacak Trabzonspor,  tarihinde ilk kez katıldığı grup maçlarında bir üst tura yükselerek bir ilki daha gerçekleştirmek istiyor.

10 puanlı Inter'in ilk sırada bitirmesinin kesinleştiği grupta 6 puan ile ikinci sırada yer alan Bordo-Mavililer, son maçlar öncesi 5'er puanla arkasından gelen Lille ve CSKA Moskova'nın önünde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Lille deplasmanında kazanması halinde gruptan çıkacak Trabzonspor'a, CSKA Moskova'nın Inter'i deplasmanda yenememesi halinde beraberlik yetecek. Karadeniz ekibi, grubu üçüncü sırada tamamlaması halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Burak'ın golü yok

Spor Toto Süper Lig'de attığı 13 golle gol krallığında ilk sırada yer alan Bordo-Mavili takımın forvet oyuncusu Burak Yılmaz, Avrupa'da 'siftah' peşinde olacak. Bu sezon Bordo-Mavili takım formasıyla Avrupa Kupaları'ndaki 6. maçına çıkacak Burak, Lille karşısında gol özlemini de sonlandırmaya çalışacak.
      
Maçın hakemi Portekizli

Lille Metropole Stadı'nda oynanacak ve yarın TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia'nın yardımcılıklarını Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo ve Ricardo Jorge Ferreira Santos yapacak.