İsviçre'nin Nyon şehrindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde, Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray grubundan gelen Juventus'la eşleşti.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tur maçları 20-27 Şubat 2014 tarihlerinde oynanacak.


"UMARIZ KAR YAĞMAZ"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elediği Juventus'un Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'la karşılaşacak olmasına siyah-beyazlı ekipten ilk yorum ilginç oldu.

Juventus'un yöneticilerinden ve unutulmaz eski oyuncusu Pavel Nedved, İsviçre'nin Nyon kentindeki çekilişe katıldı. Kuradan başka bir Türk takımı çıkması üzerine yüzündeki ifade kameralara yansıyan Nedved, İtalyan Mediaset kanalına yaptığı açıklamada, "Umarım Trabzon'da oynamaya gittiğimizde kar yağmaz. Güzel bir maç olacağına inanıyoruz" dedi.

Kar yağışının olumsuz etkilediği saha şartlarına rağmen Galatasaray'la oynamak zorunda kaldıklarını hatırlatan Nedved, "Biz şimdi hak ettiğimiz yerdeyiz ve iyi oyunumuzla iyi bir tablo ortaya koymak istiyoruz" diye konuştu.

Avrupa Ligi'ne yeterince değerli gözüyle bakılmadığını öne süren Nedved, "Dikkatli olmalıyız. Bizi uzak bir deplasman bekliyor. Avrupa Ligi'nde maksimum güçle oynama isteğimiz var. Finalin Torino'da olması o kadar önemli değil. Oraya varana kadar yolumuz çok uzun" yorumunu yaptı.