Erkan Kart- Grubunda oynadığı maçlarda 6 galibiyet 2 beraberlik alarak 20 puan ile lider durumda bulunan Kırmızı beyazlılar, geride kalan maçlarda kalesinde 5 gol görürken, rakip kalelere 18 gol kaydetti.

Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Stadı yan sahası'nda konuk ettiği Kemalpaşa Ulucak Belediyesini 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 7-1 lik farklı skor ile yenmeyi başardı. Maça üstünde Türkiye Mehmetçik'e, Mehmetçik Türk milletine emanettir yazılı pankart ile sahaya çıkan Ülküspor, taraftarlardan alkış aldı. Ülküspor'u galibiyete taşıyan golleri 25'de Onur, 42'de Recep, 75'de Cihan, 33, 80 ve 83'de Halil,89'da Şahan kaydetti.

Karşılaşmayı takip eden spor severlere  birbirinden güzel goller seyrettiren ekip'in özellikle Halil'in 80 ve 83. Dakikalardaki attığı 2 gol çok şıktı. Maç sonunda Kulüp Başkanı Murat Çiloğlu ve Basın sözcüsü İbrahim Çimen soyunma odasında sporcular ile galibiyet sevincini paylaşırken Başkan Çiloğlu" İzmir'in köklü kulüplerinden olan Ülküsporumuzu layık olduğu Profesyonel lig'e taşımak için yola çıktık. İlk olarak bu sene şampiyonluk ipini göğüsleyerek önümüzdeki sezon BAL ligi'nde 2014-2015 sezonunda 101. Senemizde de 3. Ligde mücadele edeceğimize inanıyoruz" dedi. Kırmızı-beyazlı ekip bugün Atatürk Stadı 2 no lu yan sahası'nda saat 13.00 da Yeni Çamdibi Gençlerbirliğini konuk edecek.