Bank Asya 1. Lig'de geride bıraktığımız sezonun son 3 haftasında göreve gelip kümede kalmasına katkı yaptığı Göztepe'yle yeni sezonda şampiyonluk mücadelesine hazırlanan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, kırmızı çizgilerini belirledi. Kadroda geçen sezon disiplin konusunda sorunlar yaşandığını dile getiren Kalpar, "İlk etapta mevcut tesisteki şartların düzeltilmesini istedim. Bekar oyuncular aileleri İzmir'de de yaşıyor bile olsa, evde değil mutlaka tesiste kalacaklar. İzmir gençlerin yaşamak istediği bir yer. Oyuncunun yediği içtiği, yaşam tarzı önemli" dedi.

Ücret dengesi önemli
Bekarlar ve özellikle gurbetçilerden kaynaklanan disiplin sorunlarını ortadan kaldıracak şartları oluşturacaklarını belirten Kalpar, "Futbolcu tesisten ayrılırken mazeretini bildirip izin alacak. Disiplinli, mesleğini seven, mücadeleden yılmayan oyuncularla çalışacağız. Ben vasat ancak iş ahlakı olan futbolcuyu, kaliteli ancak çalışma ahlakı olmayan oyuncuya tercih ederim" diye konuştu.
Kalpar, gönderilmesi tartışılan Önder Turacı hakkında ise, "Önder'in disiplin sorunu vardı. Ayrıca takım içindeki ücret dengesinin bozulmaması benim açımdan çok önemli" dedi.