Aziz Yıldırım "Bu güne kadar yazılanlar yalandı. 'Anlaştı, iş bitti' sözleri doğru değildi. Çok uğraştık, bugün saat 24.00'a kadar uğraştık. 5 tane faks aldık, 6 tane imzalı faks gönderdik ve nihayet bitti. Van Persie transferi tamam, bir yıldız daha Fenerbahçe bünyesine katıldı, hayırlı olsun" dedi.

"Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsak 2 üst düzey transfer daha yapacağız"

Başkan Yıldırım transfer konusunda ayrıca Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Gruplara kalma başarısı göstermesi durumunda 2 üst düzey oyuncu daha alacaklarını belirtti.

"Hedefimiz ise 35 000 kombine satmak"

Kombineler ile de ilgili bilgiler veren Aziz Yıldırım yaptıkları bu transferler sayesin de kombine kartlarda satışların artığını belirtti. Aziz Yıldırım "Kombineler geçen sene bugün 11000 idi, şimdi 19.000 bin. Hedefimiz ise 35 000 kombine satmak" ifadelerini kullandı.

"Volkan'ı bitirmek isteseydik Casillas'ı alırdık"

Brezilyalı kaleci Fabiano transferinin Volkan Demirel'i bitirmek için olmadığını da söyleyen Aziz Yıldırım "Volkan'ı bitirmek için kaleci aldı dediler. Öyle olsa Casillas'ı alırdık. Casillas gelmek de istedi. Volkan çalışırsa ondan iyi kaleci yok" şeklinde konuştu.

Yeni transferlerden Josef de Souza'nın Mehmet Topal ile birlikte oynayacağını vurgulayan Yıldırım, "Josef de Souza'yı hoca istedi. Lucas'ı da alabilirdik, olmadı. Şimdi diyorlar ki Mehmet Topal'ın yerine oyuncu aldılar, öyle bir şey yok" dedi.

Beşiktaş'tan Almanya'nın RB Leipzig takımına transfer olan Atınç'a 6 milyon euro verildiğini hatırlatan Aziz Yıldırım, "Atınç'a 6 milyon veriyorlar, biz Kjaer'i aldık. Fazla mı? Sergio Ramos'a 60 milyon euro veriyorlar, onu niye konuşmuyorsunuz?" ifadelerini kullandı.


"Arda o parayı hak ediyor"


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan'a destek verdi. Arda'nın İspanyol kulübüne 41 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmasını ile alakalı olarak da , "Arda'ya verilen bonservis bedelini eleştiriyorlar. Siz kimsiniz, size ne? Arda o parayı hak ediyor. Hem Barcelona o parayı vermeyi kabul etmiş. Sizi ne ilgilendiriyor? Messi'nin bonservisi kaç para, ona bakıyor musunuz?" şeklinde konuştu.