Fethiyespor, geçen sezon 16 maçta 18 puana ulaşırken, bu sezon 10 maçta aynı puanı topladı. Ligde 3. sırada yer alan Lacivert-Beyazlılar, önümüzdeki hafta çarşamba günü Körfez Futbol Kulübü'yle mücadele edecek.

Kendi sahasında bu sezon oynadığı 5 maçta yenilmeyen rakibi ile İzmit İsmetpaşa Stadı'nda karşılaşacak Fethiyespor'da sakatlığı yüzünden sezonu kapatan Cüneyt Öztürk'ün yanı sıra, kart cezalısı Gökhan Ünver de kadroda yer alamayacak.

Teknik Direktör Levent Numanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Adıyamanspor maçına kontrollü ve iyi bir oyunla başladıklarını belirterek, "Rakip bizim karşımızda direnç göstermediği halde takımımızda bir tutukluk vardı. İç sahada son 3 maçını kazanamayan oyuncularımızın bunun baskısını yaşadıklarını düşünüyorum. Ama sonuçta sahadan galip ayrılmak bizim için avantaj oldu" dedi.

Fethiyespor'un hızlı yükselişinin devam edeceğini vurgulayan Numanoğlu, "Şimdi sırada Körfez Futbol Kulübü maçı var. Devrenin bitimine 4 maç var ve hedefimiz şimdiki yerimizi daha da geliştirerek devreyi bitirmek. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.