Alışveriş çılgınlığının en çok olduğu ülkeler arasında Türkiye de gösterilmektedir. Türkiye’de yaşayan her vatandaş, kendine göre alışveriş yapabilme potansiyeline sahiptir. Bunlara oranla, alışveriş yapmak için kullanılan sektörlerin de çok olması, kafa karışıklığına neden olarak ödeme kolaylıklarında yapılan artış ve seçenekler sayesinde de vatandaşlara kolaylık sağlanmaktadır. İhtiyacınız olan ürünleri, internet farkıyla alma olanağından faydalanmak için öncelikle bilgisayar kullanmayı bilmeniz ve bir kredi kartınızın olması gerekir düşüncesinden uzaklaşmak için sizlere bir olanak daha sunulmaktadır.

Paykasa nedir?

PayKasa, sizi kredi kartı çılgınlığından uzak durmanızı ve güvenli bir alışverişle tanışmanızı sağlayan bir karttır. Kredi kartından farkı ise; paykasa, tek kullanımlık bir karttır. Ön ödeme sistemine sahip olan bu kart ile internet üzerinden yapacağınız alışverişlerinizi düşünmeden gerçekleştirebilirsiniz. Kullanıldıktan sonra kendini otomatik olarak imha etme özelliğine sahip olan bu kart, tıpkı eskiden verilen kontör kartlarına benzer. Üzerinde yazan 16 haneli pin kodunuzu alışveriş sırasında yazmanız gerekmektedir. Sonrasında karttan gerekli ödeme çekilmektedir. Para üstü alma gibi bir durum da söz konusu olmadığından güvenliğiniz her daim önemli olmaktadır.

Güven anlamında bütün şüphelerinizi engelleyen PayKasa kartınızı kullanırken, oldukça rahat edebilirsiniz. PayKasa Kart ile müşterinizin ya da yurt dışında bulunan akrabanız aracılığınız kartın içine kolayca para yüklemesi yapılabilmektedir. Karta para yüklemesini kolayca yaptıktan sonra limitiniz bittiğinde kart kendini bloke edecektir. Tek kullanımlık olduğundan ve sadece sizin yatırdığınız limit kadar olduğundan, bitiminden sonra kredi kartı gibi geri iade söz konusu olmamaktadır. Son yıllarda Türkiye’de de kullanılmaya başlanan bu ön ödemeli kart sistemi, yurt dışında daha aktif şekilde kullanılarak çok memnun kalınmıştır. Sonuçları iyi olan bu kartı kullanırken hiç tereddüt etmezsiniz.
Editör: Haber Merkezi