08:30 OTOMOBİL

Trafik sigortası fiyatları son dönemde pek çok sürücünün canını sıktı. Yılbaşından bu yana yaşanan %30'luk zam sonrası harekete geçen Sigortacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SDDK), yeni bir fiyatlandırma yöntemiyle sürücülere biraz olsun nefes aldırabilir.

08:00 TEKNO EKSPRES

Kaliforniya'da yaşanan heyecan verici bir olayda, Philip Obando isimli bir adam çalınan BMW'sini Apple AirTag sayesinde geri almayı başardı.

07:30 TEKNO EKSPRES

Elektrikli otomobillerde adından sıkça söz ettiren Polestar, beklenen hamlesini yaptı ve ilk akıllı telefonunu duyurdu.

07:00 OTOMOBİL

Manisa'da yaşanan olayda, Fatih Vural isimli vatandaşın sıfır kilometre olarak aldığı araçta hasarlar tespit edildi.

06:30 AKTÜEL

Türkiye beyaz eşya sanayi, Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise Çin'in ardından en büyük üreticilerinden biri. Ancak son dönemde sektör hem iç piyasada hem de ihracatta bazı sıkıntılarla karşı karşıya.

06:00 HAVA DURUMU

Bugün İzmir'de hava nasıl olacak? İşte, 27 Nisan Cumartesi günü İzmir, Ankara, Bursa, İstanbul ve diğer büyük şehirlerdeki hava durumu;

05:30 DİJİTAL PARALAR

Kripto para borsası devi Binance'in eski CEO'su Changpeng Zhao (CZ), ABD Adalet Bakanlığı'ndan (DoJ) gelen sürpriz bir haberle sarsıldı

05:00 FİNANS EKSPRES

Japonya'nın finans devi JP Post Bank'ta Perşembe günü yaşanan sistem arızası, binlerce müşteriyi endişelendirdi. Sabah saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar devam eden arıza, 1,2 milyon para transferinin gecikmesine neden oldu.

04:30 GAME EKSPRES

Oyun severler için heyecan verici bir haber! Epic Games Store her zamanki gibi perşembe günü oyuncuları sevindiriyor. Bu hafta toplam Steam fiyatı 830 TL'yi aşan 2 oyunu kütüphanenize tamamen ücretsiz ekleme fırsatı sunuyor.

04:00 FİNANS EKSPRES

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı yatırımcılar ve ekonomi uzmanları tarafından yakından takip ediliyor. Bu kritik karar, küresel piyasaları ve dolayısıyla Türkiye ekonomisini de önemli ölçüde etkileyebilir.