Koç Burcu ; Geçmişe odaklı bir gün yaşayabilirsiniz. Ayrıca ödemeyi unuttuğunuz bir evrak karşını çıkabilir. Sosyalleşmek istediğiniz bir gündesiniz.

Boğa Burcu ; Çok şanslı bir gündesiniz. Kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor.

İkizler Burcu ; Sosyal çevrenizle uyum içinde olabilirsiniz. Merak konusu olabilirsiniz. Kendizi dışarı atmak isteyeceğiniz bir gün sizi bekliyor.

Yengeç Burcu ; İçinize dönmek istiyorsunuz. Ama ikili ilişkiler sizi yoruyor bugun tartışmalara dikkat.

Aslan Burcu ; Partnerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Maddi harcamalara dikkat.

Başak Burcu ; Kendinizi garanti altına almak isteyebilirsiniz. Partnerinizle ilişkilere dikkat gerginlik ortamından kaçının.

Terazi Burcu ; Partnerinizle hızlı kararla kısa seyahat planı yapabilirsiniz. Kazalara ufak yaralanmalara dikkat.

Akrep Burcu ; Üçüncü kişilerle iletişim kuracağınız bir gündesiniz. Maddi harcamalara dikkat gelir gider dengenizi bozabilirsiniz.

Yay Burcu ; Hayatınıza yeni aktiviteler katmak isteyebilir. Diyete spora başlayabilirsiniz. Yeni eğitim planları yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu ; Başağrısı ile güne başlamış olabilirsiniz. Dışarı çıkmak size iyi gelecektir. Olumsuz düşüncelerinizi bir kenara bırakın ve doğa yürüyüşü yapın.

Kova Burcu ; Duymak istemediğiniz şeyleri duymuş olabilirsiniz. Mevcut konumunuzdan sıkılmışsınız. Su ile temas etmek size iyi gelecektir.

Balık Burcu ; Güne gergin ve hayal kırıklığı ile başlamış olabilirsiniz. Sağlıkla da ilgili problemler olabilir. Topraklama meditasyonları, doğa yürüyüşleri iyi gelecektir.