Edinilen bilgilere göre; Sultanbağı Mahallesi Çınar Sokaktaki işsiz olduğu için birlikte oturduğu baba evine gece yarısı gelen Murat Yenilmez, aç olduğunu söyleyerek eşi Döndü Yenilmez'i uyandırdı. Çocuğunu yeni uyuttuğunu, kendisinin de uykusuz olduğunu söyleyen kadını döven Yenilmez, babası ile tartıştıktan sonra evden dışarıya çıktı.

Kayınpederi Rüştü Yenilmez'in polise durumu bildirmesinin ardından Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastahanesi Acil Servis Bölümünde yapılan ilk müdahalenin ardından Döndü Yenilmez'e doktorlar "Kafa Travması" tanısını koydu. Alınan sağlık raporunun ardından İstiklal Polis Merkezi'ne götürülen Döndü Yenilmez burada verdiği ifadesinde eşi Murat Yenilmez'den şikayetçi oldu.

DAHA ÖNCE DE CANINA KIYMAK İSTEMİŞ

Eşi tarafından gördüğü şiddete dayanamayan Döndü Yenilmez'in, Ali Berat isimli bebeğine 8 aylık gebe iken Hisar Kalesi mesire alanında da eşi ile kavga ettikten sonra 30 metre yükseklikten atladığı şans eseri hafif yaralandıkları öğrenildi. Bu olaydan sonra hakim tarafından Murat Yenilmez'e eşinden uzaklaşma cezası verildi. Döndü Yılmaz'ın Kütahya Valiliği Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kadın Sığınma evinde 10 gün kaldıktan sonra tekrar eşi ile biraraya geldiği belirtildi.

Eşi tarafından sürekli şiddete uğrayan Döndü Yenilmez, kaçarak evlendiği için babaevi yerine kayınpederinin evine döndü. Polis eşine şiddet uygulayan Murat Yenilmez'i arıyor.