Küçücük bir mekanda açtığı Badish ile davet, kokteyl, günlük, spor, abiye tarzı bir çok kıyafeti İzmirli hanımların beğenisine sunan Bade Parker, 'Ben 5 liraya Alaçatı pazarından da birşey alıp giyiyorum çok lüks mağazadan da alabiliyorum, onu onunla karıştırıp güzel de bir takıyla uydurabiliyorsan zaten bitti. Etiket ile şıklık olmaz kendi tarzını kendin yaratmalısın diyor.
 
Giyim merakı sizde nasıl oluştu?

4,5 yıl izmir Fuarı İZFAŞ'ın halkla ilişkiler sorumlusuydum. Fuarların hepsinde halkla ilişkiler olarak birebir bulundum. Bu fuarların içerisinde en çok dikkatimi gelin ve ayakkabı fuarları olmuştur. Giyim ile ilgili her konuya atladığım gibi bu da benim için çok önemliydi. Fuarın defilesini ya da davetini organize etmek benim için çok daha eğlenceliydi. Etrafta modeller var stilistler, tasarımcılar modacılar var ve daha şık giyinmeye özen gösteriyorsun...

Badish nasıl oluştu?


Eşimle açtığımız restaurant Casablanca' nın üst katında kullanılmayan atıl bir alan vardı. Bu atıl alanı değerlendirmek için böyle birşey yaptım.

Ünlü tasarımcıların ürünlerini satıyorsunuz, bu kişiler kimler ve hangi ürünleri Badish'te yer alıyor?

Öncelikle Hakan Akkaya var. Dostluğumuz sayesinde seçilen bazı ürünleri bize gönderdi. İzmir tarzı, İzmir'i anlatan modellerini ve ayakkabılarını bizimle paylaştı. Göndermeden önce dükkanın fotoğraflarını hatta dükkanın yemek menüsüne kadar görmek istedi ve burasıyla uyumlu bir model seçimine gitti. Buraya kimler gelir ve kimler alabilir analizini yaptı. Daha sonra Siren Ertan Çarmıklı geliyor. Siren Hanım'ın şuan sadece parfümleri var, Nisan ayı itibariyle yaz kreasyonu gelecek. Bonaalodi Markası var. Sera Kutlu spor şık kıyafetler gönderiyor. Özden Kaftan var, o gece davet ve düğün elbisesi getiriyor. Onun dışında benim İtalya' dan getirttiğim ürünler var. debarogallici firmasının deri ceketleri ve etekleri var. Temizocak firmasının sunduğu küçük bir köşemiz var. Her hafta Yalın ya da Yiğit Bey birisini gönderir ve pırlanta, bilezik  ve kolyeleri değiştirir.

Küçücük bir yerde dev bir mağaza oluşturmuşsunuz...

Evet küçük küçük herkesin birşeyi var. Burada önemli olan vakti sınırlı olan insanların buraya yemek yemek için geldiğinde üst kata çıkıp ihtiyacı olan birşeye de ulaşmasını sağlamak. Çok mağaza gezmeden de aradıklarını bulabileceklerini düşünüyorum. Ya da Badish' e gelen biri restaurantta da vakit geçirebilir. İki tarafta kendini tamamlar diye düşündüm.

Sizde şık bir hanımsınız...


62'den tavşan çizemeyenlerdenim aslında. Ama bana verilen parçalarla güzel kombin yapmasını biliyorum. Başka bir şey değil. Ben 5 liraya Alaçatı pazarından da birşey alıp giyiyorum çok lüks mağazadan da alabiliyorum, onu onunla karıştırıp güzel de bir takıyla uydurabiliyorsan zaten bitti.

İzmirli kadını ne kadar şık buluyorsun?


Çok şık buluyorum ama birbirlerine çok yakın giyiniyorlar. Gelen hanımlarla konuşuyoruz, bir kazağın altına sadece pantalon olur diyorlar, niye sadece o olsun. Şalvar da olabilir, etek de olabilir... Denemek lazım. Hep babet babet giyiyorlar. Babet giyme mesela dolgu topuklu bir çizmeyle giy, yağmur çizmesiyle giy... Herkesle aynı tarz giyinmeyi sevmiyorum.