2001 yılında evlenen ve çocukları olmayan İbrahim Salih Şahlan ile eşi Güner Şahlan arasında son zamanlarda şiddetli geçimsizlik başladı. Yaşanan bu kavgalara artık dayanamadığını belirten Güner Şahlan, 3 gün önce  eşi İbrahim Salih Şahlan'a boşanmak istediğini söyledi.

Bu sabah  Kestel ilçesi Osmaniye Mahallesi'ndeki bağevinde iddiaya göre eşiyle yine kavga eden İbrahim Salih Şahan, eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra Bodrum'da bulunan baldızını cep telefonu ile arayıp, "Ablanı bağevinde öldürdüm. Benim de hayatım bitti. Gelin cesedini alın. Ben de kendimi öldüreceğim. Her şey  buraya kadar" dedi.

Bu konuşmanın ardından ablasını telefonla arayan ancak ulaşamayan baldız, polisi ve Jandarmayı arayarak yardım istedi. Kestel İlçesi Osmaniye Mahallesi'ndeki bağevine giden jandarma ekipleri, karnından bıçaklanarak öldürülen Güner Şahlan'ın kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Şahlan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

EVE GELİP TABANCAYLA KALBİNE ATEŞ ETTİ

Olayın ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri İbrahim Salih Şahlan'ın peşine düştü. Merkez Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Eke Sokak'taki eve giden polis kapıyı kırarak içeri girdiğinde, salondaki koltukta İbrahim Salih Şahlan'ın cesedi ile karşılaştı. Cesedin yanında yerde bir tabanca bulunurken, Şahlan'ın bu tabanca ile kalbine ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Editör: Haber Merkezi