Son zamanlarda girişimcilere yepyeni umut kapıları açan firmalar bayilik vermeye hazır. Yatırımcılar ve girişimciler güçlerini birleştirerek birbirlerine destek olma yolunda ilerliyor. Böylelikle hızla gelişen ve değişen hayatımızda artık markalaşma aldı başını gidiyor.

 

            Bayilik veren firmalar özellikle genç girişimcilere ve kadınlara ilham kaynağı oluyor. Kurumsal yerler de olsa şimdilerde gençler de kendi işlerini kurma peşindeler. Başkalarının patron olduğu yerlerde çalışmaktansa kendi işlerinin patronu olmayı tercih ediyorlar. Yeni nesiller daha özgür çalışma şekli, baskıdan uzak, rahat iş yapabilecekleri fırsatlar gözetiyorlar. Yani bireyselleşme ve özgün olma akımı iş dünyasına böyle yansıyor.

 

             Öte yandan hali hazırda marka sahipleri de büyüme arayışları içine girmiş durumdalar. Onlar için de büyümenin en kolay yolu bayilik vermek. Firmaların bayilik verme şekilleri ve şartları kendileri tarafından belirleniyor. Gerek isim hakkı gerek se personel ve tedarik temini firmalar tarafından girişimciye sunuluyor. Birçok alanda bayilik verilebiliyor. Girişimcinin ilgi ve ihtiyacına, bütçesine göre epey firma mevcut durumda. Önemli olan doğru kararı verebilmek ve uygulayabilmektir.

 

             Bayilik alan birçok işletme hem marka sahibine kazandırıyor hem de isim sayesinde daha çabuk gelir sağlıyor. Her firmanın avantajı olduğu gibi dezavantajları da olabilir. Bunun için girişimcinin nasıl iş kuracağına, hedef kitleye, mekânına, sermayesine, bayilik şartlarına dikkat etmesi gerekiyor.

 

             Hal böyle olunca firmalar ve bayilerin bir araya gelmesinde iş başa düşüyor. İş üstünde iş fikri olanları ve girişimcileri bir araya getiriyor. Doğru işi ve doğru firmayı bulmak artık zor değil. Bu siteyi tıklamak yeterli olacaktır. Hem firmalar hem de girişimciler birbirlerinin ihtiyacını kolayca karşılayabilecekler. Ayrıca firmalarla ilgili haberleri ve bazı ekonomi haberleri de görebilecekler. Site kitleleri buluşturduğu gibi fikir edinme ve haberdar olmak için de fırsat sunuyor. Dahası nasıl iş kurulabileceği hakkında da iş kurma rehberi de mevcuttur. Gençler, kadınlar, girişimciler ve yatırımcılar hep beraber birlikte büyüyelim!