Kaza, önceki gün saat 08.00 sıralarında Çubuk'un Gökçedere Mahallesi'nde meydana geldi. Gökçedere Mahallesi'nden Çubuk yönüne giden D.S. yönetimindeki 06 CCT 27 plakalı otomobil, Gökçedere Yolu Göktürk Sokak'ta, Barbaros Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Büşra Çolak'a çarptı. Okula giderken otomobil çarpan Çolak, ağır yaralanırken, kontrolden çıkan otomobil ise boş arsada park halindeki 06 S 6383 plakalı otomobile çarparak durdu.

Ağır yaralanan ve Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Büşra Çolak, buradaki ilk müdahale ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanenin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören Büşra, bu sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti. Büşra'nın ölüm haberi ailesini, yakınlarını ve sınıf arkadaşlarını gözyaşlarına boğarken, sürücü D.S. gözaltına alındı.

Okul yolunda can veren Büşra'nın cenazesi, Çubuk Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile hastaneden alınarak Çubuk'daki baba evine getirildi. Büşra'nın cenazesine okul müdürü, öğretmenleri, sınıf arkadaları da katıldı. Öğleden sonra Çubuk Merkez Camii'nde cenaze namazı kılınan Büşra, Paşa Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
Editör: Haber Merkezi