Elektronik kilit, standart kapı kilitlerine nazaran çok daha güvenli ve kullanışlı bir ürün tipi olduğundan dolayı son dönemlerde kitleler tarafından inceleme altına tutulmuştur. Bu anlamda ise elektrikli kilit olarak ifade edilen bu ürün tipi, kendilerini tetikleyen bir cihazla beraber çalışmaktadır.

Ev kapıları, otel kapıları, şirket kapıları veya cam kapılar da sorunsuzca kullanılabilme olanaklarına sahiptir. Çalışma mantıklarına göre ise kullanıldıkları alan da farklı voltajlarda ve özelliklerde olan bu ürün tipi, kontakla çalışırken; cam kilitleri ise 12 volt ile beslenmektedir. Mıknatıs özelliği taşıyan bu kilit türleri ise 500 kilograma kadar ağırlıkları taşıyabilme olanaklarına sahiptir. Doğal afet gibi durumlarda ise boşa çıkma ve kapıyı serbest bırakma özelliklerine sahip olan bu ürün tipi, kilidin girebileceği bir alan açılarak bağlantının yapılmasını sağlar ve cihazla arasında kablo bağlantısına olanaklar tanır. Bu kilitlerle beraber çalışan kapı kontrol cihazları da isteğe göre bilgisayar bağlantısı ile desteklenebilir. Böylelikle giriş ve çıkışlar online olarak takip edilebilir ve sınırlandırılabilir. Kapı kilitleri, çok uzun yıllardır arıza yapmadan ve değişime herhangi bir şekilde gerek duymadan kullanılabilmektedir. Kilitlerin kapıyı ne kadar süre serbest bırakacağından, kilitlerin bağlı olduğu cihazlara kadar birçok ayrıntıyı da bilgisayar programı tarafından ayarlama olanaklarına sahipsiniz. Elektronik kilit, kullanıldığı her geçiş noktasında da sizlere daha hızlı ve geçiş yapılabileceği saat – tarih takibini de sunmaktadır.

Son dönemler de kullanım alanı bakımından çok fazla tercih edilen ve kitleler tarafından bir numaralı ürün olarak görülen elektronik kilit, firmamızda çok cüzi rakamlar karşılığında sizlerle buluşmaktadır. Biz de bu ürünlerin, sizlere sorunsuzca ulaşması için de çalışmalarımızı olabildiğince ileri evreler de tutuyoruz. Siz de hız kesmeden bu ürünlerin tamamına ulaşmak açısından Perkotek ile iletişime geçebilir, alternatif ürünleri değerlendirerek de siparişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Her anlamda Türkiye’nin önde gelen ürünlerini Perkotek güvencesi ile sizlerle buluşturuyoruz. Bu alanda pek çok güvenlik ekipmanı ve ürününü sizlere buluşturan firmamız, elektronik kilit konusunda da muhteşem çözüm önerileri sunmaktan geri kalmamaktadır. Kilit kapsamında bu gibi güvenli ve dıştan açılması pek de mümkün olmayan kilit türlerine pek çok kişi hem evlerinde, hem de işyerlerin de geçiş yaptılar. Biz de bu ürün tipini sizlerle buluşturma noktasında önemli adımlar atıyor, her geçen gün daha çok farklı ürün seçeneğini de sunma konusunda çalışmalarımızı iletiyoruz. O halde sizler de tüm ürünleri web sitemiz üzerinden inceleyebilir ve sizlere en uygun olan elektronik kilit seçeneklerini bulabilirsiniz. Elektronik kilit ürünlerimiz, her keseye uygun olarak bölünmekle beraber, her geçen gün daha çok kişinin dikkatini çekmek ve makul seviye de ürünleri geçerli kılmak kapsamında önemli bir ürün çeşididir. Siz de geç kalmadan bu ürün niteliklerine ulaşabileceğiniz gibi, her daim sorunsuzca kullanım alanları da yaratabilirsiniz. Bu anlamda pek çok elektronik kilit ürünümüz, siz değerli kullanıcılara da alanında önemli gelişmeleri sunmakta ve hizmetlerini de olabildiğince üst evreler de tutmaktadır.

Bir telefon kadar uzaklığınızda olan ürün tiplerimiz ile beraber siz de artık istenen hizmetlerden, sorunsuzca faydalanabilme olanaklarına sahip olabileceksiniz. Elektronik kilit seçeneklerini her geçen gün daha fazla kişiye ulaştıran Perkotek, alanında da öncü bir tavır takınmayı ihmal etmemekle beraber, siz değerli kullanıcılarına daima geniş kapsamlı ürün niteliklerini de sunma konusunda çalışmalar sağlamaktadır. Bir telefon kadar uzaklıkta olan Perkotek, elektronik kilit konusunda sunduğu avantajlı ürünleri de sizlerle buluşturmaktadır.