Çeşitli hizmet firmalarının mutfak ihtiyaçlarını en uzun süreli karşılayacak kapasiteye sahip olan endüstriyel mutfak ürünleri, paslanmaz çelikten imal edilen ve ev mutfağına göre çok daha geniş kapsamlı bir kullanım sunan ekipmanlardan oluşmaktadır. Hazırlama, pişirme, depolama ve servis alanlarında kullanılacak bu ekipmanlar en uygun fiyatlar ile toplu olarak da alınabilir.

Endüstriyel mutfak ürünleri içerisinde hazırlık ekipmanlarından havalandırma sistemlerine kadar birçok donatı yer alıyor. Genellikle merkez bir mutfak için gereken ekipmanlar ile birlikte, servis ve hazırlama ekipmanları takım olarak alınabilir. Depolama için de yine paslanmaz çelikten istif rafları kullanılır.

Bunun haricinde seyyar arabalar, yıkama tezgâhları, lokanta ocakları ve farklı yemek pişirme fırınları, bulaşık alanları için üretilen tezgâhlar ve market dolapları da endüstriyel mutfak ürünleri olarak bilinir. Et ve sebze ürünlerinin muhafaza edilebilmesi için soğuk hava depoları da mutlaka bulundurulmalıdır. Restoran, otel ve cafe gibi büyük hizmet alanlarının mutfaklarında mutlaka kullanılması gereken ürün tipleridir. Birçok marka bu alanda ürün üretiminde ve satışında rol oynuyor. Markalar arasında her bütçeye hitap edebilecek fiyatlar ve kaliteli ekipmanlar kolaylıkla temin edilebilir.

Ozsan Mutfak Olarak Aynı zamanda satış sonrası destek ve montaj hizmetleri de kullanım alanları için sağlanmaktadır. Hazırlık, taşıma ve pişirme ekipmanları için son derece modern üretimler gerçekleştiriliyor. Hem fonksiyonel hem de estetik olması ile hizmet sektörü mutfaklarında da aranan şıklık sağlanmış oluyor. Açık alanlara kurulacak pişirme ve hazırlama ekipmanlarında da aynı modern üretimler gerçekleştirilmektedir.

Özellikle dış mekâna uygun malzemeler ile üretilmesi de uzun ömürlü kullanım konusunda oldukça fayda sağlamaktadır. İnsan sağlığına uygun üretilen, hijyenik ve kolay temizlenebilen bu ürünler ile endüstriyel mutfaklarda standartlara uygun üretimler yapılmaktadır. Kullanım kolaylığı ve alandan kazanç sağlaması ile en doğru mutfak çözümleri olarak kabul edilen bu ürünler genellikle yeme içme alanlarından ayrı şekilde yerleştirilir ve görülmesi engellenir. Sadece hazırlama alanının görülebildiği cafe ve restoranlar da mevcuttur. Endüstriyel alanların mutfak ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretilen bu ekipmanlara ihtiyacı olan firmalar, fiyat ve satın alma süreci hakkında satış noktaları ile direkt iletişime geçerek bilgi alabilirler.

Editör: Haber Merkezi