Ev, işyeri, ofis gibi yaşam alanlarımızda önemli yere sahip olan raf sistemleri, etrafta dağınıklığı düzenleyerek hayatımızı kolaylaştırır. Eşyaların, dosyaların etrafta yer kaplayan malzemeleri daha toplu şekilde, depolama olarak kullanırız. Her yerde hayatımızı kolaştıran Raf sistemleri birçok özelliği ve malzemenin kalitesine göre çok uzun süre kullanılabilmektedir. Ağır yük rafları, hafif raflar, çelik portatif raflar, depo arşiv rafları gibi kullanım yerlerine göre çeşitli özelliklerde imal edilmektedir.

       Kaliteli üretim ve hizmetin adresi olan Tunay ofis sizlerin memnuniyetini ön planda tutarak, ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet verir. Sadece üretim ve satış olarak değil satış sonrasında da müşterilerine en iyi hizmeti sağlamaktadır. Tunay ofis  raf sistemleri üretimini kaliteden ödün vermeden gerçekleştirir. Müşteri memnuniyetini ve güveni hedef alan firma kusursuz ve kaliteli hizmet sunar. Sektörde işinin en iyisini yapan firmadır. Web sitesinden firmanın ne kadar profesyonel olduğunu görebilirsiniz.

       Üretimi kadar üretimde kullanılan malzemenin, kalitesi de çok önemlidir. Tunay ofis Raf sistemleri İçin kullandığı malzemeleri özenle seçer, dış kaplamasında fırınlanabilen elektrostatik boya kullanır. Tunay ofis 2007’den bu yana çelik olarak kompakt raylı arşiv sistemleri, soyunma dolapları, dosya dolapları üretimini yapar. Hastanelere, Üniversitelere, askeriye, banka, spor salonlarına ve daha birçok büyük işletmelere hizmet vermektedir.

         Sistem tekerlekleri özel tasarlanmıştır. Hareket halinde dolaplar birbirinden kullanılan lama raylar sayesinden birbirinden ayrılarak, hareket eder. Orta bölme kapaksızdır. Dış tarafa bakan kısımdaki dolaplar kapaklıdır, raflar ise 1mm saçtan imal edilir. Tasarım ve üretimde en önemli faktör üretilen ürünün işlevsel özelliğe sahip olması ve müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmesidir.

     Depo Raf sistemlerinde çelik malzeme kullanılmıştırRaf sistemleri daha çok yük depolamasından dolayı  dayanıklılık malzemelerle üretimi yapılmıştır. Tunay ofis malzemenin üretiminden, kurulum desteğine kadar müşterilerin ihtiyaç doğrultusunda hareket eder. Güven ve memnuniyet ilkelerinden ödün vermeden çalışır.

     Sorularınızda, ihtiyaçlarınızda, önerilerinizde, hizmet almak istediğinizde,  sizleri yalnız bırakmayan Tunay ofisle istediğiniz zaman internet adresinden iletişime geçebilirsiniz. Beklentilerinizi güven veren firmayla sağlayın. Memnuniyetin adresi Tunay ofis  sizlere hizmet vermekten gurur duyuyor.

Editör: Haber Merkezi