Metal yoğunluğu algılama ve belirli seviyeler klasmanında da değerlendirme yapmasıyla bilinir. Toplamda 7 bölümden oluşmaktadır. Her bölüm için ise farklı bir hassasiyet ayarına sahiptir. Dedektörlerin üzerinde yer alan sayaçlar ve alarm sayesinde de geçiş esnasında silah veya diğer herhangi bir metal yoğunluğa takılan kişiler sesli ve görsel olarak belirtilmektedir.

Dedektörler direkt olarak radyo frekansı ve kızıl ötesi teknolojisi ile çalışabilme olanaklarına sahiptir. Kapı dedektörü ürünü, güvenlik açığının bulunduğu her yer için tam performans uygulaması sunmaktadır. Vazgeçilmez ve üstün teknoloji ürünleri olarak bilinmesinden dolayı da kitleler tarafından fazlası ile önemli bir ürün olarak bilinmektedir. Firmalarda, alışveriş merkezlerinde, hava limanlarında, kafe ve restoran gibi alanlarda, emniyet bölgeleri ve adliyelerde tercih edilen bu ürün tipi; suç işleme potansiyeli olan kişileri kısa sürede tespit ederek, personelin müdahale etmesine yaramaktadır. Hem giriş, hem de çıkış için oldukça güvenli ve tercih edilen bir ürün tipidir. Direkt olarak içerisinden geçtiğiniz anda sizleri tamamen tarama ve kesin sonuçlar sunabilme olanaklarına sahiptir. Geçiş alanlarının genişliğine göre de birden fazla dedektör yan yana kullanılabilir ve bu da güvenlik açıklarını tam kapsamıyla engelleyebilmektedir. Kapı dedektörleri çok daha üstün ve geniş kapsamlı aramalar yapmasından dolayı, el dedektörlerine nazaran daha çok tercih sebebidir. Algılama ihtimali küçük olan parçaları bile kısa sürede tespit eden ve bu sayede sizlere kesin sonuçlar sunan ürün tipi, hassasiyet ayarları ile zararsız olan metal parçaların cihaz sinyallerine takılmasını da es geçebilir. Çanta, kemer tokası, anahtarlık gibi metal yoğunluğa az oranda sahip olup, insan can sağlığını riske atmayan ürünler bu gibi cihazlara takıldığı zaman; giriş ve çıkış alanlarında istenmeyen bir trafik durumu söçz konusu olabilmektedir.

Perkotek olarak sizlere en kaliteli ürünleri ulaştırma konusunda çalışıyor ve her daim üstün performanslar sunan ürünleri yansıtmayı da ihmal etmiyoruz. Metal kapı dedektörü artık sizlere firmamız tarafından cüzi rakamlar karşılığında sunuluyor ve satın alabileceğiniz ortamlar yaratılıyor. Siz de bu ürünü satın almak ve kullanım alanları yaratmak açısından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi