Belirlenen alanlarda ki giriş ve çıkışların kontrollü bir şekilde yapılmasını sağlayan sistem türleri online, offline ve stand – alone olarak farklı çeşitlerde ayrılmış ve çalışma olanakları tanımıştır.

Kartlı geçiş sistemi ürünü, bu kapsamda ülkemiz standartlarında pek çok kişi tarafından da önemsenmektedir. Bizler de Perkotek olarak sizlere en kaliteli kartlı geçiş ürünlerini sunuyor ve kullanım alanları yaratıyoruz. Temic ve Mifare olarak adlandırılan 2 farklı tipte ki ürün çeşitleri, bu klasman üzerinden sizlerin öncü tercihi haline dönüşmüş, birçok kişi tarafından da değer gören bir yapı ile çalışma standartlarını ortaya çıkarmıştır. Genel olarak artık “anahtar derdini” tamamen ortadan kaldırmak açısından tercih edilen bu ürün türü, gelecek dönemlerde de pek çok kişi tarafından algının istenen seviyelere tırmanabilmesi açısından da büyük bir önem teşkil etmektedir. Doğru kullanım alanı söz konusu olduğu vakit ise, sizlerin herhangi bir durumdan ziyade sorun yaşamaması durumu yansıtılıyor, sizler de bu ürünleri sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Bizler, kartlı geçiş sistemi konusunda sizlere alternatif seçenekler sunmak ve doğurmak adına her geçen gün çalışmaktayız. Böylelikle Perkotek olarak her keseye uygun olan ürün seçenekleri de kendisini ortaya çıkarmakta ve tercih sebebi olmaktadır. Bir telefon kadar uzağınızda olan ürünlerin tamamını müşteri temsilcilerimizden öğrenebilir, konuya ilişkin olarak da fikir edinme şanslarına sahip olabilirsiniz.

Sizlere üstün vade de ürün teminatları sunan ve bu aşama da tercih edilebilme sıklıklarını yukarıya çıkartan Perkotek, her daim kullanım alanlarının yoğunluğuna göre bir ürün alternatif seçeneği sunmayı da ihmal etmemiştir. Böylelikle kartlı geçiş sistemleri çok daha makul bir şekilde tercih edilebilirliğini arttırmakta, kitleler tarafından da öncü bir ürün olarak görülmektedir. Bir telefon kadar uzağınızda olan Perkotek’ten siz de tüm ürünleri inceleme ve satın alma olanaklarına ulaşabileceksiniz. Her geçen gün daha fazla kişi tarafından değerlendirilen ve tercih sebebi olan bu ürün tipleri, günümüz teknolojisinde de kitlelerin bir numaralı tercihi konumundadır.

Editör: Haber Merkezi