2019 yaz döneminin gözlük cam, çerçeve ve renk seçenekleri de oldukça iddialı bir yapıda karşımıza çıkmaktadır. Gözlük sektörünün lideri pozisyonunda olan Lacoste marka gözlüklerde kişilerin seçimleri arasında en iddialı modellerle karşınıza çıkmaktadır.

Lacoste'nin İnce Çizgileri Hayranlık Uyandırmaktadır

Firmada da tüm markalar gibi Lacoste marka gözlüklerde kişilerin en beğendiği modeller arasındadır. Lacoste güneş gözlükleri kendine ait çizgisi büyük bir kesim tarafından beğenilmektedir. Renk yelpazesi de oldukça canlı ve fazladır. Kullanışlı ve kaliteli yapısı ile parasının hakkını veren cinstendir. 2019 modası gözlüklerde kaba olmayan kibar bir yapı görülmektedir. Genel renk hakimiyeti ise mor, mavi, lacivert gibi renklerin hakim olduğu görülmektedir. Yeni çizgileri ve kalitesiyle gözlük firmada yerini almıştır.

Gözlük Satın Alınırken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekmektedir?

Gözlük satı alınmasında bazı noktalara dikkat edilmesinde fayda vardır. Burada kişiler mutlak markaların kendi belirledikleri özellikleri bilmeli ve bu ipuçlarını aramalıdır. Örneğin Lacoste marka gözlüklerin kendilerine özgü türlerinde en meşhur olan gözlük bakıldığı zaman kendi simgeleri olan işaretlerin gözlük camı özelliğinden dolayı görülmesi ve çıplak gözle bakıldığı zaman markanın simgesinin görülmemesi halidir.

Optik AVM mağazalarını ziyaret eden müşterilerimize bu marka gözlükler kanıtlarıyla beraber sunulmakta ve satışı yapılmaktadır. Mağazalarımıza gelerek tercih edeceğiniz Lacoste gözlüklerin hepsi garanti kapsamında ve rahatsız olduğunuz durumlarda koşulsuz şartsız değişiklik yaptırma fırsatınız da bulunmaktadır. Ürünler kesinlikle orijinal ve herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermeyecek cinstendir. Bütün bu özellikteki ürünleri mağazada bulabilirsiniz.

Gözlük Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir?

Gözlükler genelde yerli üretim olmadığından dolayı dolar kuruna bağlı olarak fiyatlandırılmaktadır. Son dönemde yaşanan siyasi gerginliklerden dolayı dolar kurunun bir hayli artmasıyla fiyatlarda uçuk seviyelere taşınmıştır. Ancak Optik AVM müşterilerine özel Lacoste gözlük eski kurdan satışlar yapılmaktadır. Müşterilerin bu konuda mağduriyetleri giderilecek ve 2019 yılına girilmeden sezon başı indirimli satışların yapılması da kişileri gözlük sahibi yapacaktır.