Online alışveriş siteleri arasında, işlem hacmi bakımından ilk sıralarda kendine yer bulan Trendyol alışveriş sitesi; alışverişlerini Markodi.com kuponları ile gerçekleştiren üyelerine, 100 liraya kadar indirim fırsatı sunuyor. Alışveriş kategorilerine, toplam alışveriş tutarına ve ödeme yöntemine göre değişiklik gösteren Trendyol indirim kuponları; Markodi üyelerine, ücretsiz olarak sağlanıyor.

Trendyol 100 Lira İndirim Kampanyası

250 lira ve üzeri Mavi Jeans alışverişlerini, sepette ekstra 100 lira ucuzluyor. Markodi’deki Trendyol indirim kuponu; tüm alt kategorileri (pantolon, t-shirt, kaban gibi) kapsıyor. Yeni sezon ürünleri için kullanılabilen kuponda 200 TL’ye 5 TL ekstra indirim sağlıyor; kargo ücreti ve toplam alışveriş bedelinin, en az 250 lira olması şartı aranıyor. Kupon birleştirme fırsatı bulunan 100 lira Trendyol indirim kampanyasında; kullanılan ödeme yöntemi, indirimin uygulanmasını engellemiyor.

Trendyol 30 Lira İndirim Kuponu

Alışverişlerinde kullandığı kredi kartlarını; hesap bilgilerine ekleyen Trendyol üyeleri, tüm alışverişleri için 30 lira Trendyol indirim kuponu kazanabiliyor. Alışveriş limiti şartı bulunmayan 30 lira indirim kuponunda; tüm kategorilerde yer alan ürünler, indirim kuponu kapsamına dahil ediliyor. Tek bir alışverişte kullanılabilen kupon; birden fazla kartı olan Markodi üyeleri için, ikinci kez sağlanmıyor ama kupon kodları ile birleşebiliyor.

Trendyol 60 Lira İndirim Kampanyası

GS Store alışverişlerini, 60 liraya varan indirim fırsatı ile; 50 lira tutarındaki alışverişlere 10 lira, 100 lira tutarındaki alışverişlere 30 lira, 150 lira tutarındaki alışverişlere 60 lira indirim uygulanıyor. Tek bir alışveriş için kullanılabilen indirim kuponunda; indirim üst limiti, 60 lirayı geçemiyor.Üstelik 200 TL üzeri Markodi’de yer alan 5 TL Trendyol indirim kuponu ile birleştirmeniz mümkün.

Trendyol 20 Lira İndirim Kuponu

Axess özelliği taşıyan kredi kartları ile 200 liralık alışveriş yapan Trendyol üyeleri; yaptıkları tüm alışverişler için, 20 lira indirim kuponu kazanabiliyor. Farklı günlerde yapılan alışverişler için kullanılabilen indirim kuponunda; toplam alışveriş bedelinde, ikinci bir indirim kuponu bulunmaması şartı aranıyor. Üstelik Markodi’deki kodlar ile birleştirmeniz mümkün!

Daha Fazlası için Markodi ve Trendyol.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi