Online Alışverişi Ucuza Getirmek

Ucuz alışveriş yapmak istiyorsunuz. Fiyatı mümkünse bir tık daha ucuzlatacak bir alet, bir edevat, bir kaldıraç, bir icat, zekice bir öneri arıyorsunuz. Aklınıza ilk gelen fikrin bir “indirim kodu” kullanmak olması gayet normal. Çünkü ucuz alışveriş yapmak isteyenler için internetin bedava unsurlarından biri olan indirim kodları, son zamanlarda hızla büyüyen online alışveriş sektöründe ucuz ve indirimli alışveriş sağlıyor.

Öte yandan da internetteki bu alışveriş sitelerine ait güncel kupon kodları, hediye çekleri, indirim kampanya haberleri yayınlayarak alışverişlerinizi bir nebze daha indirimli yapmanızı sağlayan indirim kodu siteleri, son yılların en çok ilgi gören internet adresleri arasında yer alıyor.

Sayıları her geçen gün artan e-ticaret sitelerine ait kampanya kodu, hediye çeki, kupon kodu, indirim kodu gibi araçları güncel bir şekilde sunan bu siteleri takip etmek, alışverişleri ucuza getirmenin birinci yolu. Çünkü online alışverişte geleneksel alışveriş gibi pazarlık yapmak, satıcılardan fiyat indirmelerini talep etmek gibi yöntemler maalesef ki kesinlikle yok. İşte bu noktadaki açık güncel indirim kodlarınıtakip ederek kapanıyor.

Papatya Falı Bakar Gibi Kupon Aramak

İhtiyacınız olan bir ürünü internetten daha ucuza satın almanız için alışveriş yapacağınız online mağazaya ait güncel indirim kuponları bulmak ve bunları alışveriş sırasında kullanmak bir nevi online pazarlık yapmak gibi algılanabilir.

100 TL'lik bir ürünü eğer indirim kodunuz varsa %10-15 daha ucuza satın alabilirsiniz. Böylece 100TL yerine 85-90TL ödemiş olursunuz. Bu oran küçük bir meblağ gibi görünse de birkaç parça ürün aldığınızda hatırı sayılır bir indirim elde ettiğini göreceksiniz. Hatta bu miktarı seneye vurduğunuzda ve tüm alışverişlerinize uyguladığınızı farz ettiğinizde, tasarruf ettiğiniz rakamın artık vazgeçilemez bir rakam olduğunu kolayca fark etmek mümkün.

Birçoğumuz online alışveriş sırasında zaten fiyatı ucuz diyerek indirim kodu araştırma yoluna gitmiyoruz. Bu da aslında yaptığımız alışverişlerde aslında ne kadar çok indirim fırsatı kaçırdığımızı gözler önüne seriyor. Sonuç olarak açıkça şu ortaya çıkıyor ki, siz sürekli internetten alışveriş yapan biriyseniz alışverişlerinizde kullanmak üzere mutlaka güncel kupon kodları bulmanız yararınıza olacak. İndirim kodu kullanarak bir yıl içinde yapacağınız alışverişlerde ne kadar kazançlı çıkacağınızı bir düşünün, sonra bu yazıyı bir kez daha okuyun. Kupon kullanmadan yapılan her harcamanın bir kayıp olduğunu göreceksiniz.

Hangi Alışverişlerde Kupon Kodu Kullanabiliriz?

Aman bu da sorulur mu? Tabii ki bunun bir sınırı yok. Eğer internetten alışveriş yapacaksanız her alışverişte indirim kodu arayın. Çünkü her alışverişi bu küçük kod parçalarıyla anında ucuzlatacaksınız. İster pantolon alın ister tirbuşon, ister hamburger ısmarlayın ister ingiliz anahtarı, ister tatile çıkın isterse en lüks mağazadan dünyanın en pahalı kravatını alın; bunların hepsinin dönem dönem indirim kodları oluyor; takip edin, karlı çıkın.

Peki Kuponları Nereden Bulalım

İnternetin altını üstüne getirip kupon kodu aramak da mümkün ama işi sabahtan akşama kadar bu işle uğraşan ve tüm kupon kodlarını listeleyen sitelere bırakmak daha da akıllıca bir seçim olacaktır. Mesela en güncel indirim kuponlarını ücretsiz bir şekilde sunan www.indirimkodu.com sitesi var. Bu site bünyesindeki binlerce promosyon kodu ile sizin daha ucuza keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamınıza olanak sağlıyor. Bir tek bu site değil, bu konseptte pek çok site var ve sizin tarafınızdan kullanılmak üzere çalışıyorlar.

Kısaca özetlemek gerekirse; bir, kesinlikle indirim kodu olmadan alışveriş yapmayın; iki, indirim kodu ararken bu konuda güvenebileceğiniz bir siteyle çalışın ve en güncel kodları düzenli olarak hangi site veriyorsa o sitedeki kodları kullanıpBağlantı alışverişi zaferle tamamlayın.

Editör: Haber Merkezi