Tesettürlü giyimde özel günler için istenilen abiye kıyafetleri bulmak da eski zamanlarla kıyaslandığında oldukça kolay bir hal aldı denilebilir. Özel günlerde, davetlerde, nişan gibi özen gerektiren günlerde tercih edilecek olan abiye kıyafetleri, aksesuar, ayakkabı ve eşarp kombiniyle oldukça şık bir hale getirilmekte ve bu haliyle özel günlerin vazgeçilmezi olarak kullanılmaktadır.

Tesettür'de Abiye Modelleri

Yeni sezonda sıklıkla karşımıza çıkacak abiye modellerinde en çok asimetrik kesimler, bel kemerleri ve taş işlemeler dikkat çekmektedir. Özellikle nişan davetleri için tercih edilecek elbiselerde uzun kuyruklu modeller de dikkat çekerken, iki farklı renk kombinleri de oldukça fazla karşımıza çıkmaktadır.

Tesettür giyimin başarılı markalarından Abacı markasında da pek çok abiye model alternatifi bulunmakta ve uygun fiyatları ile dikkat çekmektedir.

Abacı Abiye Modelleri

Muhafazakâr kesim tarafından oldukça fazla tercih edilen giyim markası Abacı, abiye kıyafetleri de öncü olmaya devam etmektedir. Şık davetlerden özel günlere kadar her şekilde tercih edilebilecek tesettür abiyelerde parlak kumaşlar, şifon detaylar ve dantel aksesuarlar dikkat çekmektedir.

Zarafetin en önemli temsilcisi olan kıyafet seçiminde amaç göz alıcı olmak ve zarifliği yansıtmak ise sade bir abiye modeli tercih edilerek aksesuarlar ve ayrıntılar ile şıklık katabilmek mümkündür. Özellikle eşarp ve ayakkabı modellerine karar verilirken bu zarafeti ve sadeliği ön planda tutmak, gidilen yer neresi olursa olsun en dikkat çekici kişinin siz olacağını gösterir.

Abiye Renk Trendleri

Her yeni sezonun ve her giyim parçasının kendine özel olan trend renkler bulunmaktadır. Yeni sezonla birlikte karşımıza çıkacak olan abiye modellerine ait trend renkler arasında mor, zeytin yeşili, bordo, yavruağzı gibi ilgi çekici ve zarif renkler yer almaktadır.

Bunların yanı sıra pastel renklerin de moda olduğu ve sıklıkla kullanıldığı yeni sezon abiye modelleri, ışıltıları ile de göz kamaştırmakta ve ilgiyi kişinin üzerine toplamaktadır.

Abiye modellerin her daim vazgeçilmez rengi olan siyah da yeni sezonda farklı modelleri ve kombinleri ile karşımıza çıkacaktır. Özellikle omuz ve bel kısmındaki dantel detaylar ile karşımıza çıkacak olan siyah abiyeler, yine en çok tercih edilen modeller arasında yer alacaktır.