İnsanın en çok özen gösterdiği bölgesi kesinlikle saçları olsa gerek. Saçlar konusunda tüm toplum olarak büyük bir sorun içerisindeyiz. Saç dökülmesi tüm toplumda gözlenen kötü bir durumdur. Daha çok erkeklerin dert ettiği saç dökülmesi için bu güne kadar birçok yöntem geliştirilmiş ve uygulanmıştır. Ancak bu güne kadar kullanılan çoğu yöntemi unutturacak olan bir ürün ülkemize geldi. Rephair şampuan ve losyon olarak İtalyan bir marka tarafından getirilen ürün daha ilk andan itibaren etkisi oldukça yankı bulan bir ürün olmuştur. Bunu verilen ödüllerden de anlamak mümkündür. Rep hair saçın neye ihtiyacının olduğu ilkesinde yola çıkarak klinik araştırmalarını sonuçlandırmış ve Avrupa da birçok kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Ülkemizde de kullanıcıları günden güne artış göstermektedir. Bunu rephair yorum kısmından anlamak mümkündür. Sosyal medya da büyük yankı uyandıran ürün hakkında söylenen yorumlardan birkaçını paylaşmak gerek. Ürün 12 haftalık bir sürece sahiptir. Bu sürecin çok daha kısa bir zamanda gerçekleştiğini paylaşan kullanıcılar bulunuyor. Daha ilk 20 günde saç diplerinde gözlenen kabarcıklardan bahseden kullanıcılar daha sonra ki kullanımlarını da paylaşmışlardır. Memnuniyet garantisi olan ürün hakkında biraz da içeriğine değinmek gerek.

Rep hair şampuan birçok bileşene sahiptir. Bunlardan birkaçını saymak gerekirse; vitaminler, mineraller, amino asitler, HSOR enzimleri, saw palmetto, capigen gibi birçok bileşen mevcuttur. Hepsinin da ayrı ayrı bir özelliği bulunan bu bileşenler bir araya gelerek saç dökülmesinin önlenmesi ve yerine yeniden saçın çıkması sağlanmıştır. Özellik capigen denilen çok farklı bir madde bulunuyor. Bu madde ürünün patent almasında etkin bir maddedir. Protein bazlı bir bileşendir. Aynı zamanda içerisinde bulunan kükürt zenginliği olan birçok madde bulunduruyor. Bu bahsedilen madde patentli olması nedeni ile ürünün özelliğini arttıran bir maddedir. Aynı zamanda saçların dip kısımlarının temizlenmesini sağlayan bu ürün, güçlü ve parlak saçlarınızın olmasını sağlayan bir üründür. Sağlık kazandıran en önemli madde capigen maddesidir.

Rep hair losyon içinde bulunan bir diğer madde ise saw palmetto isimli bitkidir. Bu bitki çok uzak bir yerde bulunan bir bitki türüdür. Saç dökülmesi için etkisinin olduğu kanıtlanan bu bitki ile saçlarınızın yeniden çıkmasını sağlandığı enzimlerin oluşması sağlanmıştır. Ürünün içinde bulunan bu bitki Amerika da bulunan Florida eyaletinde yetişen bir bitkidir. Bu güne kadar da bir çok ürün içinde kullanılmıştır. Ancak repair içinde bulunan bileşenler ile birlikte kullanılması sayesinde bitkinin etkisi güçlendirilmiştir. Bu bitkinin işlenmesi de oldukça zaman alan bir durumdur. Bunun yanı sıra saç dökülmelerinin önlenmesinde bakım setinin içinde bulunan serum şişesinin de etkin kullanılarak yüz üzerinde bulunan kıl köklerinden uzak tutulması şarttır. Çünkü bu ürünlerin en önemli özelliği kıl köklerine nüfuz ediyor olmasıdır.
Editör: Haber Merkezi