Oto kiralama dendiğinde akla sayılı firmalar gelir, bu sayılı firmalardan biri olan Samsun Rent a Car şirketi de işinde profesyonel bir tutum sergileyen ve yıllarca hizmet veren bir kuruluştur. Karadeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerinden biri olan Samsun’da araç kiralama hizmetini kaliteli bir hizmet anlayışıyla birlikte sunmaktadır.

Samsun’un genel olarak her alanına hizmet götüren firma bünyesinde bulunan araçların son model olmasına gayret edilir. Çoğunluğunu son model ve yakın senelerin oluşturduğu araçlar Ford, Fiat, Dodge, Dacia, Renault, Hyundai ve birçok farklı araç markası bulunur. Bu markalar içerisinde ekonomik seçenekler sunan araçlar olduğu gibi güç ve performans sunan araçlarda bulunur. Güç ve performans isteyenler için Dodge Nitro gibi bir araç örneği olabilirken ucuz yakıt isteyenler için de Renault Fluence aracı örnek oluşturabilmektedir. Firma bünyesinde bulunan araçların çoğu dizel seçenektedir, araçların dizel olması yakıt probleminin yaşanmaması için ve uygun fiyatlarda depo doldurma işlemi gerçekleştirebilmek içindir. Araçlar manüel ya da otomatik vites seçenekleri ile çeşitlendirilmiştir müşteri isteğine göre daha da çeşitlendirilmeye çalışılmaktadır. Firma bünyesinde servis araçları da bulunmaktadır, 17 kişilik Wolksvagen Volt araçları bunun bir örneğidir. Ayrıca firma dahilinde VIP araçlarda bulunmaktadır. Mercedes Vito aracı bu konforu ve güveni sağlayabilecek özelliklerdedir, 7 kişilik kapasitesi ile dizel özellikteki manuel vites sistemine sahip bu araç lüks kullanımlar için idealdir. Samsun Oto Kiralama bünyesindeki yeni model araçlardan olan Ford Custom modeli de 6 kişilik kapasitesi ile dizel özellikte ve manuel vites sistemindedir. Ticari araçlar da firmanın kiralama olanağı sağladığı önemli araçlardır bunların içerisinde değerlendirilebilecek birçok araç bulunur. Peugeot BipperTepee, Renault Kangoo, Peugeot Partner gibi araçlar ticari amaçlı kullanımlar için uygun yapıdadır.

Oto kiralama sistemi oldukça basittir, firmanın sitesinde bulunan rezervasyon kısmını eksiksiz ve doğru şekilde dolduran her kişi uygun fiyatlarda kalite ve güvenden faydalanabilir. Rezervasyon kısmında istenilen araç ve kaç saatlik bir kiralama işlemi yapıldıktan sonra aracın nerede bulunması gerektiğini seçmek gerekir, dört seçenek sunulmaktadır havalimanı iç hatlar ya da dış hatlarda, merkez ofiste ya da Samsun oto garda araç kiralama işlemi tamamlanabilir. Alış ve dönüş bilgileri ilgili kısımlar doldurulduktan sonra çocuk koltuğu, navigasyon, müzik listeleri, sıcak ya da soğuk dolaplar ve araç içi kamera istenip istenmediği işaretlenmelidir. Ad, soy ad ve diğer bilgiler doldurulduktan sonra ödeme işleminin nasıl yapılacağına dair seçeneklerden birisi işaretlenmelidir. Nakit ödeme, kredi kartı ile ödeme ya da havale yolu ile ödeme seçenekler arasındadır. Ayrıca özel isteklerinde prensipler çerçevesinde karşılanması Samsun Araç Kiralama firmasının değer verdiği çalışma anlayışından birisidir.

Uzun yıllardır Samsun’da oto kiralama alanında verdiği hizmet ile firmanın şehir içindeki tüm noktalarda kalitesi ve güvenliği duyum halindedir.

Şirket Ünvanı

Samsun Rent A Car ve Oto Kiralama Turizm Hizmetleri Ltd.Şti.


Telefon

OFİS: 0362 606 06 69

GSM: 0544 359 56 61

Müşteri Hizmetleri: 0850 840 50 45

Adresimiz

Kılıçdede Mahallesi Saadet Caddesi No: 120/A 55060 İlkadım/SAMSUN (Emniyet Müdürlüğü Arası, Samsun Gıda Tarım Müdürlüğü Karşısı)

Samsun Çarşamba Havaalanı İç ve Dış Hatlar

 Skype Adresimiz

samsunrentacar