Bu sayede ise farklı mağazalardan alarmı de-aktif edilmeyen ürünlerin çıkış yapılması durumunda da tespit söz konusu olmaktadır. Ürün güvenlik sistemleri, mağazada ki fireleri en aza indirmek açısından kullanılan bir ürün tipidir. Bu sayede de ürünlerin çok daha kullanışlı ve sağlıklı ortamlarda satılması durumu söz konusu olmaktadır.

Çalınan ürünlerin azalması, ürün güvenlik sistemi açısından sistemin kullanışlılığı ile maliyetini kısa sürede telafi etmektedir. Hatta bunun sonrasında da hırsızlıkların azalmasından kaynaklanan maliyet azalması ile bir kar durumu bile söz konusu olmaktadır. Günümüzde ürün güvenlik sistemleri mağazalarda artık bir lüks olarak değil, gayet ihtiyaç olarak görüntülenmektedir. Bu aşamada da ürün güvenlik sistemi mağazalar açılırken ilk öncelikli olarak tercih edilmiş ürünlerin de başında gelmektedir. Yapışkan etiket veya sert etiketler kullanılarak irili ufaklı pek çok ürünü de koruma altında tutma durumu söz konusu olmaktadır. Firmamızdan temin edilen bu ürünlerle beraber deaktivatör ve sert alarm sökücüler sayesinde ürün mağazadan çıktığı anda, diğer mağazalarda aktif edilmediği için istenmeyen durumlar da oluşmamaktadır. Çünkü pek çok kişi başka mağazalardan çıkan ürünlerde de tepki vermediğinden dolayı hoş olmayan durumlarla karşılaşmamaktadır. Ürün güvenlik sisteminin kurumu yapıldıktan sonra herhangi bir fazla bakım istemediğinden dolayı garanti süresi bittiğinde bile bakım maliyeti minimum seviyededir. Ürün arıza yapabilecek mekanik bir parçasının olmaması da, ürünün ömrünün uzun olmasını sağlamaktadır. Olası kırılma ve çatlama durumlarında ise yedek parça teminatı 1 gün kadar kısa sürede tarafımızca sizlere ulaştırılmaktadır. Ürün güvenlik sistemi bu aşama da ise Perkotek olarak bizlerden sıkça talep edilen ve ilgi gören bir ürün tipi olarak göze çarpmaktadır.

Siz de bu ürün türünü satın almak ve en kısa sürede mağazanızı güvenlik altında tutmak açısından hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Artık ürün güvenlik sistemleri, sizlere hem garantili, hem de sorunsuz bir kullanım alanı oluşturuyor ve ürün seçeneklerinin de tamamına ulaşmanızı sağlıyor.

Editör: Haber Merkezi