Bu yüzden Sensivite marka Mağaza ürün koruma sistemleri, bu sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmak amacıyla üretilmiştir. Ürün koruma sistemini oluşturan ekipmanlar ise şu şekilde sıralanmaktadır;

  1. Ürün koruma sistemi güvenlik anteni

  2. Ürün koruma sistemi kağıt etiketleri

  3. Ürün koruma sistemleri sert plastik tag etiketleri

  4. Ürün koruma sistemi etiketi bağlantı aparatları

  5. Ürün koruma sistemi etiket sökücüleri

  6. Ürün koruma sistemi kağıt etiket öldürücüleri


Güvenliği sağlamak amacıyla da önce mağaza giriş ve çıkış kapılarına ürün koruma antenleri takılmaktadır. Böylelikle ürün koruma sisteminin aktif edilebilmesi için ilk adımlar sağlanır. İki tip ürün güvenlik anteni vardır ve radyo frekansı ürün güvenlik anteni ve akusto manyetik ürün koruma anteni. Bu antenlerin alarm mesafesi ise 1,40 ila 2 metre arasında ortamın gürültü kirliliği ve manyetik alan endekslerine göre değişim göstermektedir. Ürün güvenlik antenleri de düşük frekanslarda çalıştığı için içerisinden geçen ve çevresinde ki insanların sağlığına da herhangi bir zarar vermemektedir. Tüm ürünlere ürün koruma alarm etiketleri takılır. Böylelikle kağıt etiket, plastik sert etiket, gözlük etiketi, spider etiketler ve şişe etiketleri sunulur. Kağıt etiketler ürünün üzerine yapıştırma vasıtasıyla kullanılabilir. Sert etiketler ise lanyard telli çivi aracılığıyla ürünün üzerine sabitlenmektedir. Mağazada korunacak ürünün ebadı ve ağırlığı düşünüldüğü zaman ise birçok çeşit ürün koruma etiketi ve bağlantı aparatı sizlere sunulmaktadır.

Müşterinin ürünü satın almasının ardından ise kasa görevlisi yer alan etiketi söker ve böylelikle ürünü de-aktif hale çevirir. Bu da geçişler sırasında yaşanacak alarm çalmalarını tamamen durdurmaktadır. Kapıda ki ürün koruma güvenlik anteninden geçirilen ürünler ise herhangi bir detaya takılmaz. Son yıllarda ülkemizde ki alışveriş merkezlerinin artışı ile beraber mağazalarda ürün hırsızlığı da paralel olarak artmaktadır. Sensitive marka mağaza ürün koruma sistemi ve hırsız alarm sistemleri, bu sıkıntının giderilmesinde ki en ekonomik ve kalıcı çözümler arasında da başı çekmektedir. Siz de ürün koruma sistemleri satın almak açısından hemen Perkotek ile iletişime geçebilirsiniz.
Editör: Haber Merkezi