Özgür özel Haberleri

özgür özel haberleri ve güncel özgür özel gelişmeleri, özgür özel ile ilgili tüm video, özgür özel fotoğrafları ve özgür özel haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmenin ardından Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu ikilisi ortak açıklama ile mutabakat vurgusu yaptı.

YEREL YÖNETİMLER

Balçova Belediyesi Engelliler Merkezi Koordinatörü Rıza Mutkılioğlu, CHP Lideri Özgür Özel’i ziyaret etti.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP grup toplantısı kapsamında bugün parti meclisinde bir meclis üyesinin sırası gelmeden konuşmasına tepki gösterdi.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP grup toplantısı kapsamında bugün parti meclisinde önemli açıklamalarda bulundu.

İZMİR EKSPRES

Başkan Dr. Cemil Tugay, 301 madencinin yaşamını yitirdiği maden faciasının 10’uncu yılında Soma’da düzenlenen anma programına katıldı.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 10. yılında Soma Belediyesini ziyaret etti.

POLİTİKA

CHP Lideri Özgür Özel İzmir’de ziyaretlerde bulunarak 12 Mayıs Anneler Günü’nü kutladı.

SAĞLIK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirecek.

POLİTİKA

İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin önemli bir değerlendirme...

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Reyhanlı saldırılarının 11. yıldönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle andı.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eurovision şarkı yarışmasına ilişkin açıklamalarında Türkiye'nin katılacağını ve kazanacağını belirtti.

POLİTİKA

CHP lideri Özgür Özel, gençler, öğretmenler ve emekliler için çalıştıklarını vurgularken Türkiye'de CHP'ye ilgi, alaka ve güvenin arttığını vurguladı.