Bornova Haberleri

bornova haberleri ve güncel bornova gelişmeleri, bornova ile ilgili tüm video, bornova fotoğrafları ve bornova haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediyesi, sebze meyve alışverişinin en hijyenik koşullarda yapılabilmesi için pazaryerlerinde başlattığı temizlik hareketinin kapsamını daha da genişletti.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel Gençlik Festivali düzenledi.

ASAYİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tombala oynarken yakalanan 76 kişiye toplamda 488 bin 300 lira ceza kesildi.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova ilçesindeki Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda rehber öğretmen olarak görev yapan görme engelli Figen Bilgen, mezun olduğu okulda...

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediyesi, yeşil alan miktarını artırma ve parkları daha renkli hale getirme hedefiyle mevsimlik bitki, çiçek ve ağaç dikim çalışmalarına...

YEREL YÖNETİMLER

Gece mesaisi yapan işçilere kendi elleriyle börek ve baklava ikram eden Başkan Eşki, özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

SPOR

Kentimizi farklı liglerde temsil eden takımlar hem mali, hem sportif başarısızlıklardan ötürü küçülmeye gitme kararı aldı. İzmir takımları gelecek sezon...

GENEL

İzmir Bornova’da özel çocuklar Engelliler Haftası'nı kutlamak için düzenlenen bahar şenliğinde eğlendi.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP Bornova İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova'nın tarihi mirası olan Büyük Çarşı, esnaf ve Bornovalıların yoğun talebi üzerine yeniden düzenleniyor.

ASAYİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, polis ekipleri tarafından büyük miktarda sentetik hap ele geçirildi.

ASAYİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde 31 yaşındaki O.K.'ye yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonrasında, polis ekipleri harekete geçti.