Bornova Haberleri

bornova haberleri ve güncel bornova gelişmeleri, bornova ile ilgili tüm video, bornova fotoğrafları ve bornova haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP Bornova İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova'nın tarihi mirası olan Büyük Çarşı, esnaf ve Bornovalıların yoğun talebi üzerine yeniden düzenleniyor.

ASAYİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, polis ekipleri tarafından büyük miktarda sentetik hap ele geçirildi.

ASAYİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde 31 yaşındaki O.K.'ye yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonrasında, polis ekipleri harekete geçti.

FUTBOL

İzmir Bülent Toprak Çelik 1. Amatör Küme 4. Grup lideri Bornova Belediyesi, konuk ettiği Bornova Mevlana’yı mağlup etti.

ASAYİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 31 yaşındaki adam, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki seçim öncesinde söz verdiği gibi Bornova'nın köylerini ziyaret etmeye başladı.

İZMİR EKSPRES

GDZ Elektrik, 12 Mayıs Pazar günü İzmir'in 12 ilçesinde elektriklerin kesileceğini duyurdu. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak için bir haftalık bir Gençlik Festivali düzenlemeye hazırlanıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova’daki esnaf odalarının temsilcileriyle bir araya gelerek kahvaltıda buluştu.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki önderliğinde, Bornovalı muhtarlar, Bornova Belediyesi'nin bürokratları ve Bornova Kaymakamlığı'na bağlı kamu kurumlarının müdürleri, Dramalılar Köşkü...

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediyesi, şehir genelinde koku ve kirliliği önlemek için pazaryerlerinden başlayarak büyük çaplı bir temizlik kampanyası başlatıyor.