Bornova'da su kesintisi yaşanacak. Kesinti yapılacak yerler arasında DOĞANLAR bulunuyor. Kesinti saatleri ise 9:05 ile 11:05 arasında olacak. Arıza tipi ise branşman arızası olarak belirtiliyor.

Kınık ilçesinde de su kesintisi gerçekleştirilecek. Kesinti yapılacak yerler arasında TÜRKCEDİT bulunuyor. Kesinti saatleri ise 8:30 ile 10:30 arasında olacak. Arıza tipi ise ana boru arızası olarak belirtiliyor.

Konak ilçesinde GÖZTEPE bölgesinde su kesintisi olacak. Kesinti saati 9:00 ile 10:30 arasında olacak ve arıza tipi bölge sayaç bakımı olarak belirtiliyor.

Menemen ilçesinde de bir dizi yerde su kesintisi yaşanacak. Kesinti yapılacak yerler arasında GÖLCÜK, AYVACIK, BAĞCILAR, SÜLEYMANLI, ÇALTI, TELEKLER, BURUNCUK, GÖRECE, EMİRALEM MERKEZ, DEĞİRMENDERE bulunuyor. Kesinti saatleri ise 9:00 ile 18:00 arasında olacak ve arıza tipi ise elektrik arızası olarak belirtiliyor.

Başkan Tugay mesleki eğitimde daha fazla destek sözü verdi Başkan Tugay mesleki eğitimde daha fazla destek sözü verdi

İZSU'nun yapmış olduğu bu duyuru doğrultusunda, ilgili bölgelerde yaşayan vatandaşların su kesintilerini göz önünde bulundurarak gerekli önlemleri almaları önem arz ediyor.

Editör: Sedef Didem Ezme