.Cumhur İttifakı kapsamında seçime MHP ile iş birliğinde giden AK Parti ise, 4 ilçe belediyesi aldı. Seçimde ikinci parti olan AK Parti'nde seçim sonuçları İl Başkanlığı tarafından masaya yatırıldı. Aydın’a gelen AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, partisinin İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Ziyarette Çankırı, İl Başkanı Gökhan Ökten, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcı Meral Polat, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, belediye başkanları Aytekin Kaya, Nuri Güler, Hilmi Dönmez ve Mehmet Erol ile bir araya gelip toplantı yaptı. AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Fatih Gürer’in de hazır bulunduğu toplantıda, seçim sonrası değerlendirmesi yapıldığı açıklandı.

Aydın’da Spora Yatırımlar Hız Kesmiyor Aydın’da Spora Yatırımlar Hız Kesmiyor

Çankırı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yerel Yönetimlerden sorumlu olduğumuz Aydın’dayız. İl Başkanlığımızda yerel seçim sonuçlarıyla ilgili gerekli değerlendirmeleri yaparak yol haritamızı belirledik. Hangi konumda olursak olalım hepimiz bu makamlarda milletimize ve şehirlerimize aşkla hizmet etmek için bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Ekspres