Tarihi Erdoğan-Özel görüşmesinde dikkat çeken detaylar Tarihi Erdoğan-Özel görüşmesinde dikkat çeken detaylar

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ikinci toplantısında AK Parti'den gelen sert eleştiriler, faaliyet raporu üzerinde yoğunlaştı. Toplantıda dikkat çeken konulardan biri, AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız'ın Başkan Cemil Tugay'a yönelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında yapılan uyarı oldu.

Eleştiriler ve Uyarılar

Hakan Yıldız, konuşmasında faaliyet raporuna ilişkin eleştirilerini sıralarken, İZBETON üzerinden yürütülen kentsel dönüşümde yaşanan eksiklikleri ve hatalı uygulamaları gündeme getirdi. Ayrıca, bu kooperatiflerden birinde CHP İl Başkanı olan Şenol Aslanoğlu'nun bulunduğunu vurguladı.

İZBETON Rezaleti ve Sorumluluklar

Konuşmasının devamında, Hakan Yıldız, Başkan Tugay'dan İZBETON rezaletinde sorumluluğu olan kişilerden hesap sormasını talep etti. Şehre 'samimi ve dürüst başkan' imajının verildiğini belirten Yıldız, bu durumun şehirdeki seçmenlerin beklentilerine cevap verilmesi gerektiğini vurguladı.

Murat Bakan'a Dikkat Çağrısı

Hakan Yıldız, Başkan Tugay'a, İZBETON skandalında sorumlulukları olan kişilerin, bugün Başkan Tugay'ın yanında durduğunu hatırlattı. Bu nedenle, Başkan Tugay'a dikkat etmesi gerektiğini ve bu kişilere hesap sorması gerektiğini belirtti. Özellikle, İZBETON'un başına genel müdür atanması gibi kararlarda sorumlulukları olan kişilerin hesap vermesi gerektiğini ifade etti.

Editör: Nurican ALBAYRAK