AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de CHP'li belediyelerin borcunun 100 milyar lira olduğunu aktardı. Borçlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Dağ, "Önümüzdeki dönemdeki beceriksizliklerine bahane bulmak için 'enkaz edebiyatı' yapmaya çalışanların manipülasyonu, kendi belediyelerinin borç batağında olduğu gerçeğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu. CHP belediye başkanlarına önerimiz, sadece vatandaşlarımıza hizmete odaklanmalarıdır. Hizmet ve eser ortaya koyamayacakları için şimdiden bahane üretmesinler" dedi.

hamza dağ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Faaliyet Raporu Açıklandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı faaliyet raporu okundu. Raporda, CHP'li belediyelerin borç durumu ve faaliyetlerine ilişkin detaylar yer aldı.

İYİ Parti'de yeni GİK toplantısı | Başkanlık divanı oluşturulacak! İYİ Parti'de yeni GİK toplantısı | Başkanlık divanı oluşturulacak!

ak parti genel başkan yardımcısı hamza dağ

Enkaz Edebiyatı ve Manipülasyon

Dağ, CHP'li belediye başkanlarının, borç sorunlarını gizlemek için "enkaz edebiyatı" yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte, vatandaşların hizmet odaklı beklentilerini ön plana çıkardı ve bahane üretmeme çağrısında bulundu.

Editör: Nurican ALBAYRAK