Yaklaşık 750 üyesi bulunan Kültürpark Tenis Spor Kulübünün 21 Ocak 2024 tarihinde yapılacak seçimli genel kurulu öncesi Avukat Murat Şener başkanlığındaki üyeler yönetime talip olduklarını açıkladı. İzmir'de bir otelde gerçekleşen basın toplantısında kulübün başkanlığına aday olan Murat Şener, aday yönetim kurulunu tanıtıp projelerini anlattı. 

Basın toplantısında konuşan başkan adayı Şener, "Cemiyet hayatında çok önemli bir yeri olan Kültürpark Tenis Spor Kulübü seksen iki yıllık bir çınar. Ve bugüne kadar kulübe katkı sunan tüm başkanlarımız ve yönetim kurullarına şükranlarımızı sunmak bizim bir borcumuz. Kulübümüz bugüne kadar dernek olarak faaliyetlerine devam ederken yeni çıkan 7405 sayılı spor kanunu uyarınca artık faaliyetlerimizde spor kulübü olarak devam edeceğiz. Bizler de yönetim kurulu olarak amacımız kulübümüzün tarihinde önemli bir mihenk taşı olarak spor kulübünde ilk yönetim kurulu olma görevini üstlenmek istiyoruz. Kulüp üyelerimiz arasında tam bir birlik ve beraberlik sağlayarak teslim alacağımız bayrağı çok daha ileri taşımak istiyoruz. Biz aday yönetim kurulu olarak daha önce yönetim kurullarında görev yapmış birçok arkadaşımız, büyüğümüz ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla enerjisi yüksek bir takım oluşturduk. Biz oluşturduğumuz bu yeni takımla birlikte kulübümüzün fiziksel şartlarından, dijital altyapı kültürel faaliyetlerinden temiz altyapı organizasyonuna kadar tüm branşları kapsayacak şekilde kulübümüze hizmet etmeye adayız" ifadelerini kullandı.

Bodrum’da gözler Boluspor maçında | “Şimdi kendi işimize odaklanacağız” Bodrum’da gözler Boluspor maçında | “Şimdi kendi işimize odaklanacağız”


Kültürpark Tenis Spor Kulübü aday yönetim kurulu listesinde ise Ali Can Bozkurt Alper Can Arman Gencer, Aylin Syzlagi Elif Erginer Gülen Ertuğ, Hande Ogan, Hakkı Karaağaçlar, Leon Teri, Mert Uyaroğlu, Mustafa Çapkan, Onur Susuzlu, Tamay Hepağır, Tolga Arsan, Tuna Soyer Uğur Aksoy ve Zeki Akman yer aldı.

Kaynak: FATİH ÖZKILINÇ